Зареєстрували першу федерацію з волейболу в Рожищі

14 Січня 2017, 10:00
4231 Джерело: bsca.by

У Рожищі заснували і зареєстрували ГО «Федерація волейболу Рожищенського району». Керівник організації – Віталій Ковальчук (очільник районного осередку ВО  «Батьківщина»).

Район.Рожище з'ясував у Віталія Володимировича про мету створення організації та подальші плани.

Керівник зазначив, що вони вирішили створити організацію, бо розвиток волейболу в Рожищенському районі майже призупинений.

1
Керівник – Віталій Ковальчук
Керівник – Віталій Ковальчук

«Є секції з волейболу, баскетболу, тенісу, а от з волейболу нема. Тому активісти, яким не байдужий волейбол, вирішили зібратися разом і почати розвивати такий вид спорту», – ділиться Віталій Ковальчук.

Він каже, що процес організації був не легким. Виникали деякі проблеми зі створенням документів, але всі труднощі активісти пройшли, і нарешті зареєстрували ГО. Вона є першою організацією в Рожищенському районі з волейболу. 

Любителі волейболу часто збираються і просто грають у спортивну гру для задоволення. Часом Віталій Ковальчук пропонував організувати якийсь турнір району. Влада завжди йшла на зустріч, але в реальності грати не було кому.

«Люди чомусь не хочуть грати. Дехто каже, що волейбол дуже важка гра. Футбол чомусь більш популярний. Та, незважаючи на малу кількість учасників, турнір проводили. У ньому завжди брала участь команда ЦРЛ, команда підприємців, команда освіти (Рожищенський коледж), команда Самооборони і команда з села Козин.

Також інколи до нас приїжджали команди з Турійська, Ківерець. Таким чином ми пробували свої сили, пробували на що здатні», – з посмішкою коментує Віталій Ковальчук.

Метою організації є зібрати і згуртувати народ, які хочуть займатися волейболом. Активісти хочуть популяризувати такий вид спорту. Планують часто кудись їздити, розвиватися. 

 Віталій Володимирович каже, що вони планують створити секції з волейболу у спортивній школі міста Рожище. Можливо, навіть на базі шкіл – четвертої чи третьої.

«А чому, наприклад, не починати з дітей? Ми запрошуємо всіх охочих грати у волейбол: і малих, і дорослих. Ветеранська команда фактично є, а молоді нема, і це погано. Було б добре, аби діти приходили на секції займатись. Щоб вони підростали і ставали підготовленими гравцями організації. Таким чином по трохи ми б розвинули цей вид спорту в Рожищі», – коментує очільник Віталій Володимирович.

Поки що учасники тренуються в ЗОШ № 3, бо іншого місця наразі немає. А змагання проводять у ЗОШ № 4.

ГО «Федерація волейболу Рожищенського району» запрошує молодь і всіх любителів грати у волейбол.  

Відповідальний секретар – Богдан Гура
Відповідальний секретар – Богдан Гура


 

Коментарі
14 Січня 2017, 13:47
Схвалюю,це дуже добре,що медики переймаються здоров'ям нащадкыв. Гарний вид спорту та не важкий. Знаю бо сам займався.
14 Січня 2017, 19:01
волейбол на першому місці...без волейболу ми нікуда...
14 Січня 2017, 19:48
В статті багато неточностей
14 Січня 2017, 21:48
Які неточності ви помітили?
15 Січня 2017, 19:05
Не розумію для чого однйї команді , аж ціла федерація.
16 Січня 2017, 18:56
Не розумієш, так піди візми пива і дальше дивись телевізор! А взагалі федерація сторюється для того, щоб сприяти розвитку спорту, створювати нові команди, організовувати змагання і тд... а не сидіти за комп'ютером і писати тупі коментарі...
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024