З комірки історії: Спадок рожищенського осередку Партії регіонів Частина VII

09 Січня 2017, 22:07
2460 Джерело: static.espreso.tv

Непоганий архів зібрала районна організація Партії регіонів. Гортаєш-читаєш, а цікавинки все ніяк не закінчаться.

«Якщо кажуть, що влада від Бога, то в Рожищенському районі вона точно від сатани», - охарактеризував владу в районі невідомий автор. Його публікація «Привіт, наша рідна владо!» підшита серед документів в одній з папок регіоналів.

Якщо проаналізувати статтю, то вона стосується періоду, коли Рожищенську РДА очолював чоловік нинішньої очільниці району Інни Гайворонської, Олег Савчук. З усього видно – ой, не дуже «регіонали» любили «луцького хлопця». А зараз, проте миряться з його другою половинкою.

Дісталося словесних стусанів від невідомого автора і нинішньому голові райради Андрієві Музиці, а також іншим відомим в районі людям.

Читайте…



Хтось скаже, що риємося у брудній білизні. А як же інакше? Це ж не приватна переписка, а документообіг шанованої у свій час партії, яка фактично керувала країною. Точніше – його маленька частинка.

Аби «регіонали» «правильно» коментували усе те, що відбувається у державі, штабістам скидали тези для коментування. Тобто, за всіх членів партії думав хтось один – верховний розум. Перечитуючи ці тези для коментування, переконуєшся, що навряд чи це був Віктор Федорович. Швидше за все саме його «проколи» наштовхнули політтехнологів на думку, що регіоналам треба писати тексти.


 

Було у регіоналів щось від Штірліца. Готуючись до виборів у 2014 році вони навіть заборонили «своїм» телефонні передачі інформації. Конспірація – наше все! Але ж правда – вона, як шило в мішку…

Скільки часу минуло, а рецепти політичної кухні стають загальнодоступними…


Чи знаєш ти, шановний читачу, що саме слід розуміти під спадком Партії регіонів? Ні, не усі ці папери й «писульки», які рожищанин Василь Т. не втомлюється діставати з коробок, що вже давно мали б бути на сміттєзвалищі у Брищі.

Спадок Партії регіонів – це кадровий ресурс, який вимуштрували біло-блакитні, посадили на посади і лишили майбутнім поколінням. Найцікавіше, що ці кадри добре тримаються в сідлі і за теперішньої влади. Бо професіонали!

Далі буде…

Редакція не несе відповідальності за зміст оприлюднених копій документів.

Коментарі
10 Січня 2017, 12:08
І знову О.П. (О.К.) заробила 150 грн. за публікацію, а славнозвісний &quot;Василь Т.&quot; уже ходить в куртці не жовтого кольору)))<br/>P.S. &quot;Редакція не несе відповідальності за зміст оприлюднених копій документів.&quot; - як так, не несе? А хто тоді несе? Василь Т.? Та немає ніякого Василя Т., а є &quot;джерело, яке заслуговує на довіру&quot; і усі знають хто &quot;це джерело&quot; - це Ол. Дул.! Дул. буде нести відповідальність? Теж не буде, а хто буде?))) І, до речі, відповідальність нести за що? Чого так боїться автор О.П. (О.К.)? Адже ж це вона пише, так, редакціє? Чого ця лЮДИНА боїться підписатись своїм імям і сказати: так, дійсно, мені ці матеріали передав Ол.Дул.<br/>P.P.S. Як це &quot;цікаво&quot; і водночас смішно: прагнути &quot;насолити&quot; тим, колишнім і водночас з-під тишка намагатись вкусити теперішніх.
10 Січня 2017, 13:28
Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія. Журналісти-трусішкі))))
10 Січня 2017, 13:52
сказали люди, які написали своє прізвище і ім'я)))))) Хто б казав про трусість. Сходіть в туалет, а то вже тхне))))
10 Січня 2017, 14:20
&quot;сказали люди, які написали своє прізвище і ім'я)))))) Хто б казав про трусість. Сходіть в туалет, а то вже тхне))))&quot; - а звідки ноги ростуть - не від публікації без підпису і посилання на авторство???
10 Січня 2017, 15:06
І правильно ,що написали район повинен знати як героїв так і тих паскуд які привели регіонів до влади ,а потім до війни.
10 Січня 2017, 16:54
Гладишевська, ще не можеш заспокоїтись? Зрозумій, твій зірковий час уже пройшов!!!!!! Їдь у Польщу на малинку.....
10 Січня 2017, 20:03
МОЖЛИВО ХТО ЗНАЄ І НАДАСТЬ ІНФОРМАЦІЮ - ХТО З РОЖИЩ ОРГАНІЗОВУВАВ І ЇЗДИВ НА АНТИМАЙДАН?
10 Січня 2017, 21:20
ідіоти..
10 Січня 2017, 22:13
Ті люди ще й досі працюють в адміністрації
10 Січня 2017, 23:02
надайте списки цих людей
10 Січня 2017, 23:08
Я ті списки тримаю на самий кінець
10 Січня 2017, 23:35
ЩО ТИМ ЛЮДІШКАМ ПО БАРАБАНУ....сИДИТЬ ЦЯ ПАНІ г. В КРІСЛІ І БУДЕ СИДІТИ ПРИГРІВШИ БІЛЯ СЕБЕ КОЛМШНІХ РЕГІОНАЛІВ.А ВОНИ ШВМДЕНЬКО ПЕРЕАРБУВАЛИСЯ...гОТОВІ СЛУЖИТИ ДИЯВОЛУ АБИ ГРОШІ ПЛАТИВ...ГОСПОДИ.ЯВИ СВОЮ ВОЛЮ СКАРАЙ ІХ!!!!
11 Січня 2017, 10:35
Ті люди, про яких ви тут коментуєте і які наче пригріла Гайворонська - то ці люди працювали і тоді, коли головою РДА був Вадим Валентинович Дулюк. То треба і в нього спитати чому він їх теж пригрів і чому не позвільняв - може тому, що був у партії Королевської, а це все одна шайка-лєйка. Хватить валити все на Гайворонську і ригів - беріть трохи відповідальність і на себе, ви теж причетні до всього, що є в державі. Це раз. Два - невже у ригів не було ніяких результатів роботи? Напишіть щось і про їхню роботу щоб можна було почиати-порівняти, а то так тільки як курка з вишок - ЛЯП і все! Візьміть в них коментарі та напишіть обєктивно. Чи ви не по тому? Чи воно вам не треба? Чи вам тільки нагадити і все - вся ваша місія на землі на цьому вичерпується?
11 Січня 2017, 15:56
РИГИ ВОНИ І Е РИГИ-ЩО ПРО НИХ ЩЕ ГОВОРИТИ ЗАПЛЯМУВАВ ІХ ШЕФ НА ВІКИ ВІЧНІ. !!АЛЕ ЯКЩО ОБЕКТИВНО.СЬОГОДНІ В КОІСЛАХ СИДЯТЬ ЩЕ ГІРШІ ЗЛОДІІ. ІХ ТЕЖ ЧЕКАЕ БЕЗСЛАВНИЙ КІНЕЦЬ БОНА ЧОМУСЬ ТАКИ ПРОКОЛЮТЬСЯ.ГРЯДЕ РОЗПЛАТА...
11 Січня 2017, 18:29
нехай розкаже Савчук як прислав на будівництво в культуру своїх протежеі як бере 10% відкати з правителькою Клебанською такі чесні при владі
11 Січня 2017, 23:12
скоро клебанську поміняють
12 Січня 2017, 02:43
Дякую журналістам за чудову статтю, чекаємо ще новин про рожищенських начальників, як і вміють тільки хабарі брати!!
12 Січня 2017, 10:29
От для чого плескати язиком? Ти знаєш хоч один факт, коли Рожищенські начальники брали хабарі? Якщо знаєш - то вперед в правоохоронні органи і хай тих начальників пресують згідно букви закону або публікуй тут, а якщо ж ти чешеш тупо язика - то чеши його в іншому місці, там де це не буде помітно нормальним людям. І чудового в статті одна фраза: &quot;Редакція не несе відповідальності за зміст оприлюднених копій документів&quot; - тобто, по-іншому, редакція не впевнена у достовірності цих матеріалів і у випадку чого буде застосована догма: &quot;я не я і хата не моя&quot;. Це не правильно - сказав &quot;А&quot; - відповідай за те, що &quot;А&quot; - це перша буква алфавіту. А так і авторства немає і відповідальності ніхто не несе ну і так далі... От же ж тугодуми - вже написали аж 7 частин, а якщо порахувати публікації про Тетяну Петрівну Новосад - то вже 9. Це явний признак того, що по суті писати немає що, бо якби було що - написали б одну велику розгромну статтю, а так пишуть новелу в n-ій кількості розділів без суті і змісту. Куди дивиться власник сайту? Не зрозуміло...
12 Січня 2017, 12:24
Порада - зробіть собі особисте псевдо, щоб кожного разу не видумувати нове! Так простіше))))) А наш власник дивиться на те, що ви, як в'юн на пательні вертитеся, аби висвітлити свої &quot;добре&quot; і &quot;чесне&quot; ім'я!!!!
12 Січня 2017, 14:08
&lt;p&gt;Чешеш ти своїм коханцям ______, а я пишу коментарі, на які маю повне право.&lt;/p&gt;
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром