Завершується прийом документів на участь у Громадській раді при ДФС області

09 Січня 2017, 12:00
1648 Джерело: lg.sfs.gov.ua

У зв’язку з закінченням терміну повноважень Громадської ради при ГУ ДФС у Волинській області йде процес створення консультативно-дорадчого органу при ГУ ДФС у Волинській області.

Йдеться на сайті Територіального органу ДФС у Волинській області.

Зокрема, на засіданні Громадської ради при ГУ ДФС у Волинській області 19 жовтня 2016 року сформовано Ініціативну групу з формування консультативно-дорадчого органу при ГУ ДФС у Волинській області.

18 листопада 2016 року відбулося перше засідання Ініціативної групи, на якому ухвалено рішення про початок прийому документів для проведення Установчих зборів з формування консультативно-дорадчого органу при ГУ ДФС у Волинській області/ 16 грудня 2016 року.

Установчі збори з формування консультативно-дорадчого органу при ГУ ДФС у Волинській області/ відбудуться 25 січня 2017 року за адресою м. Луцьк, Київський майдан, 4, зал засідань ГУ ДФС у Волинській області (про час буде повідомлено додатково).

Заява та інші документи, необхідні для участі в Установчих зборах, подаються до 10 січня 2017 року у відділ організації роботи Головного управління ДФС у Волинській області за адресою м. Луцьк, Київський майдан, 4, каб. 308. Контактна особа – заступник начальника відділу організації роботи Нікотіна Олена Володимирівна, телефон – 777-118.

Відповідно до рішення Ініціативної групи для участі в Установчих зборах подається заява у довільній формі, підписана уповноваженою особою підприємства, представника громадської інституції, фізичної особи-підприємця.

До заяви додаються:

- біографічна довідка делегованого представника, або фізичної особи-підприємця;

- копії документів, що підтверджують легалізацію підприємства, громадської організації або фізичної особи підприємця;

- копію Статуту громадської організації;

- відомості про контактний номер телефону та адресу електронної пошти кандидата.

Перевірка відповідності поданих документів та відбір кандидатів для участі в Установчих зборах  консультативно-дорадчого органу при ГУ ДФС у Волинській області відбудеться на засіданні Ініціативної групи 15.01.2017р. шляхом рейтингових голосування.

Склад Ініціативної групи з формування консультативно-дорадчого органу при ГУ ДФС у Волинській області

Протокол засідання Ініціативної групи з формування консультативно-дорадчого органу при ГУ ДФС у Волинській області

Коментарі
11 Січня 2017, 16:32
Саме основне, що Оксана Петрук уже подала документи!!! ха-ха, ото сміх, що вона петрає?
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024