Поліція закликає водіїв бути обережними на дорозі!

04 Січня 2017, 13:00
1812

На території Волинської області з 4 по 10 січня 2017 спостерігається значне погіршення погодних умов у вигляді випадання снігу, сильного вітру та посилення морозу, що створюватиме на дорогах обледеніння, сильну слизькість. У зв’язку з складними погодними умовами на всіх шляхах автомобільних доріг потрібно бути дуже обачними.

Повідомляють на сайті Національної поліції.

«Шановні водії та учасники дорожнього руху! Без потреби не вирушайте в дорогу! Просимо вас бути максимально уважними за кермом. Дотримуйтеся безпечної швидкості руху, інтервалу та дистанції. Особливо в місті – під'їжджаючи до переходів, чи місць скупчення людей, завчасно скидайте швидкість, щоб запобігти негараздам. Також закликаємо бути якомога обережнішими пішоходів! Не вибігайте різко на дорогу, переходьте проїзну частину у встановлених місцях.

На території області додатково виставлені наряди поліції відділу забезпечення безпеки дорожнього руху управління превентивної діяльності ГУНП у Волинській області для надання допомоги учасникам дорожнього руху в зв’язку з погіршенням погодних умов.

Не забувайте про пішоходів. Люди, що переходять дорогу, можуть посковзнутися і впасти. Тому намагайтеся не налякати пішохода різкими звуковими і світловими сигналами. Наближаючись до пішохідних переходів та місць розташування дитячих установ знижуйте швидкість до мінімуму», - йдеться у повідомленні.

Дотримуйтесь усіх вимог правил дорожнього руху, будьте уважними і обережними, особливо у темний час доби. Пам’ятайте, всіх вас чекають дома рідні та близькі!

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024