У Дубищі будинок прикрашений не гірше, ніж у Європі

04 Січня 2017, 09:30
4803

Будинок у селищі міського типу Дубище, що розташований на вулиці Шевченка, нагадує справжню новорічну казку.

Кожен господар та господиня намагаються прикрасити свою оселю до новорічних свят. Адже це допомагає створити атмосферу свята та дарує гарний настрій.

Та чимало людей створюють своєю працею святковий настрій ще й оточуючим. Вони прикрашають свої домівки не тільки всередині, а й ззовні. Саме так вчинила сім’я Бондаруків, яка мешкає у селищі Дубище.

Будинок №15 на вулиці Шевченка не дозволить просто пройти повз. Він зачаровує своєю красою і вирізняється серед інших. На ньому поселився стрибучий зайчик і сніговик, який вітає всіх перехожих. На одному з вікон будинку розмістилися дзвони. А в центрі розташовується головний атрибут новорічних свят – ялинка, над якою кружляє янгол.

Господар цього казкового будинку Леонтій Бондарук розповідає: «Наша найменша з трьох дітей донька, Оленка, захотіла прикрасити помешкання. Вона казала, «давайте зробимо так, як у Європі». Все робилось поступово, спочатку щось одне, потім інше. З кожним роком додавали щось нове і врешті прийшли до того, що маємо зараз. Щоправда, на цьому поки зупинилися через те, що не вистачає часу».

На питання щодо того, скільки ж обійшлася така новорічна казка пан Леонтій відповідає: «На той час, коли ми починали втілювати задумане в життя, це було не дуже дорого. Зараз я б такого вже не зміг зробити. До речі, почав я цю справу близько 7 років тому. Всі ідеї брав з голови, придумували разом із сім’єю. Думав додати також Діда Мороза, але зупинився все ж на цьому. Мав бути ще й півень як символ 2017 року, але, на жаль, не вийшло».





Вікторія Бродосюк

 

Коментарі
04 Січня 2017, 13:30
знаю цю сім"ю. в них в серцях отаке, а будинок - наслідок.
04 Січня 2017, 17:11
Одним словом молодці! Гарно дивляться на світ! ! прикрашають його на радість собі та іншим!
04 Січня 2017, 20:44
та ну далеко до ідеалу- це лише грошам біда та й в наш час там війна а тут вогники, ялинказ гірляндою в будинку і вистачить.
04 Січня 2017, 20:50
і на дверях табличка з іноземними буквами буваю за кордоном і ніколи не зустрічала наприклад в Італії щоб там писало на дверях" ласкаво просимо"
04 Січня 2017, 20:50
Оксано.якщо все рівняти до війни...Ви подивіться які шоу на телебаченні...А тут люди внесли в будні трішки яскравості.фантазіі сердечноі теплоти.Так і треба житите бо життя до болю коротке.Радій те кожніймиті!!.
04 Січня 2017, 20:50
Ну бляха, нє!? Чо ти сама не показала шо своїми руками да зробила? Ач, обгадити то всі навпередки. Війна, да! Там хлопці стоять, а тим шо тутийка шо вмирать зразу! Вони там і стоять щоб ми тут жили! а не запопувались в яму. Хватить да! Хватить вже прикривати свою лінь словами про війну! Самі не робите, самі сидите в нужнику і ше когось обгаджуєте тим у чому плаваєте, да!
04 Січня 2017, 20:53
Поставте значки КЛАС, я хочу підтримати Кізила!!!!!
09 Січня 2017, 22:10
клас!!!!!
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024