Майстер-клас з новорічного макіяжу від рожищенської візажистки Альони Данильченко

31 Грудня 2016, 10:00
6392

Ну от і настала передноворічна метушня, яка забирає чимало сил і часу в господинь.

Святкове меню, прикраси столу, новорічні подарунки для близьких та рідних людей...

Звичайно ж, наостанок, залишається найважливіше – святкове вбрання, зачіска і макіяж. Якщо з сукнею кожна представниця прекрасної статті безумовно визначилася заздалегідь, то зачіска і макіяж залишаються останнім штрихом, який часто-густо робиться нашвидкуруч.  

Але ж коли іще бути чарівною, як не у Новорічну ніч?

Район.Рожище вирішив зарадити чарівним рожищанкам та напросився на майстер-клас з новорічного макіяжу до місцевого стиліста-візажиста Альони Данильченко.

«Урочистості будь-якому святкуванню додасть правильно підібраний макіяж. При підготовці до вечірки, варто завчасно випробувати тіні, блискітки, хайлайтери, підводки для очей і олівці, які плануєте застосовувати для вечірнього макіяжу. Адже створення образу вимагає досвіду і вправності, інакше, багаторазового змивання, невдалих мейк-ап спроб, в новорічну ніч не уникнути. 

У створенні макіяжу, бере участь багато косметичних продуктів, з великим шиммером у складі – це блиски для губ, стійкі тіні для повік, рідкі підводки для очей з кольоровими блискітками», - зазначає Альона.



Нанесення макіяжу, за словами візажиста, справа, що вимагає певних знань та навичок, особливо якщо ви маєте чутливу шкіру. Але, не варто впадати у відчай, а набратися терпіння та слідувати за порадами пані Альони, яка розкаже і покаже, як правильно зробити макіяж, аби зустріти Новий рік «при повному параді».

А  допоможе нам у цій відповідальній справі, рожищанка Ірина, яка зголосилася бути для нас моделлю.

НУ ЩО, ПОЇХАЛИ?

Перш за все потрібно систематично очищати шкіру

Неможливо зробити ідеальний макіяж без якісного очищення шкіри. Пил, який потрапляє на шкіру протягом дня, не дозволяє їй дихати, робить макіяж нестійким і може істотно змінити колір деяких засобів. Якнайменше раз на тиждень слід користуватися очисним засобом з відлущувальними компонентами, які очистять і розгладять шкіру. Оберіть пілінг або очисну маску, які підходять для вашого типу шкіри і одночасно надають зволоження та живлення шкірі.

hard-mass
hard-mass

 

Наносимо під макіяж засіб для догляду за шкірою

Успішний макіяж починається з хорошої підготовки шкіри - з її зволоження. При наявності зволожуючого шару основа під макіяж накладається рівніше й надає шкірі додаткового сяяння. Виберіть засіб для догляду відповідно до типу вашої шкіри: сухої, комбінованої, жирної і т.п. Чудовий варіант - використання ВВ-кремів, що поєднують зволожуючий засіб із тонуючою основою.

stb.ua
stb.ua

 

Приховуємо дефекти шкіри

Тонізуючі засоби для маскування дозволяють приховати недоліки шкіри. Вам допоможуть правила змішування кольорів: зелений нейтралізує почервоніння шкіри, свіжі шрами, помітні кровоносні судини та почервоніння. Жовтий усуває синяву під очима, варикозні вени або синці.

1

 

Вирівнюємо колір шкіри

Одне з основних правил нанесення макіяжу - вирівняти тон шкіри за допомогою основи. Спочатку основу під макіяж потрібно наносити на чотири виступаючі частини обличчя: чоло, вилиці, спинку носа та підборіддя. Потім основу розподіляють як звичайний крем, причому незалежно від того, основу якого типу ви обрали: кремоподібну, рідку або компактну. Основа наноситься за допомогою пензля, а потім її розтушовують пальцями для того, щоб надати шкірі більш природного вигляду.

3

 

Фіксація макіяжу

На завершальному етапі наноситься пудра: вона закріплює маскуючий засіб та основу, надає матовості схильним до жирного блиску зонам (чоло, підборіддя й крила носа).

1

 

Надаємо форму обличчю за допомогою рум'ян

Використання рум’ян дозволяє відтінити певні ділянки обличчя та покращити його обриси. Крім форми рум'яна нададуть вашому обличчю здорового сяйва. Рум'яна слід нанести на вилиці – це забезпечить живий та здоровий вигляд обличчя.

Робимо акцент на очі

Переходимо до очей. Для початку підводимо брови. Гарно виділити очі - головна умова успішного макіяжу. Правильне нанесення тіней зробить погляд «розкритим». На внутрішню частину нижньої повіки слід нанести світлий тон - адже саме туди падає світло. Найтемніші тіні наносяться на зовнішні куточки очей, щоб надати очам особливої привабливості і виразності. Цього разу пані Альона вибрала фіолетово-рожеві тони. Верхню повіку підводимо олівцем. Трохи туші допоможе завершити макіяж очей. А якщо ви бажаєте, щоб ваші вії були ще більшими та красивішими, можна в цей день скористатися і накладними.



1


Наносимо тіні
Наносимо тіні

1

1
Трішки блискіток...
Трішки блискіток...


Підводимо контур очей чорною підводкою
Підводимо контур очей чорною підводкою


1
Відтіняємо зовнішні кутки повіки
Відтіняємо зовнішні кутки повіки


В хід йде туш
В хід йде туш

1
Для більш виразного погляду, можна скористатися накладними віями
Для більш виразного погляду, можна скористатися накладними віями

Підкреслюємо посмішку

Макіяж губ починається з окреслення контуру олівцем. Олівець не дає помаді розтікатися й робить її більш стійкою. З його допомогою можна також трохи «підправити» форму контуру губ. Тон олівця повинен бути максимально близьким до тону помади. Помаду слід наносити від середини губ до куточків. Щоб зробити губи виразнішими, нанесіть трохи блиску.

1
Запам'ятайте! Спершу - олівець для губ!
Запам'ятайте! Спершу - олівець для губ!

Помаду наносимо від середини губ до куточків
Помаду наносимо від середини губ до куточків

Ура! Все готово! Погляньте, як змінилася Ірина. Безперечно бездоганний образ для новорічної ночі.


А наостанок Альона Данильченко зауважує:

«Чарівні жіночки – ви створенні для краси! Тому завжди залишайте трохи вільного часу для себе. І головне, який новорічний макіяж ви б не вибрали, пам'ятайте - справжня краса йде від серця! Посміхайтеся, радійте та будьте щасливими зустрічаючи Новий 2017 рік».

4

 

Коментарі
31 Грудня 2016, 18:52
молодці супер !!!!!!!!!!!! ух красотки!!!!!!!!
01 Січня 2017, 01:40
Альонка ти просто супер)))))))
01 Січня 2017, 13:28
Дуже гарна робота...
01 Січня 2017, 18:34
супер! талановита і красива!
03 Січня 2017, 21:58
Молодець дівчина!!! Без впливових батьків, без багатого нареченого, з простої сім'ї і все сама, всього досягла!! Молодець, так примати!
13 Березня 2017, 17:36
Умничка )
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром