Рожищенські енергетики отримали в подарунок новий трактор-ямобур

26 Грудня 2016, 15:41
3474

Масштабне свято, присвячене Дню енергетика, відбулося в одній із районних філій нашого підприємства. Ще б пак, не щодня колектив Рожищенської філії зустрічає стількох поважних гостей, що свідчить про професійний рівень її працівників.

Привітати Миколу Васильовича Стасюка та його підопічних завітали генеральний директор ПАТ «Волиньобленерго» Володимир Романович Купчак, почесний президент товариства Анатолій Олександрович Бурін, голова Рожищенської райдержадміністрації Інна Михайлівна Гайворонська та міський голова Вячеслав Анатолійович Поліщук, - повідомляє прес-служба «Волиньобленерго».

Володимир Купчак у вітальному слові побажав колективу й надалі залишатися одним із взірцевих в області, гордо несучи стяг ПАТ «Волиньобленерго». Також керманич волинських енергетиків від щирої душі зичив наснаги у нелегкій, а часом і героїчній праці, здоров’я, позитиву та віри в майбутнє.

Інна Гайворонська розповіла, що давно знає директора філії Миколу Стасюка, тому не сумнівається у кваліфікації його підлеглих. Приїзд же на гостину стількох гостей – тільки підтвердження того, що філія є однією з кращих. А їй, як очільниці районної державної адміністрації, від цього вдвічі приємніше.

Вячеслав Поліщук зазначив, що ніколи не хвилюється у випадку штормового вітру чи іншої негоди. І навіть коли через аварію зникає світло, ніколи не панікує, бо твердо переконаний, що співробітники Рожищенської філії ПАТ «Волиньобленерго» у цей момент уже працюють над ліквідацією стихії.

Анатолій Бурін порівняв Рожищенську філію з дитиною, яка маленькою часто хворіла, тому її доводилось  доглядати і лікувати. Однак коли виросла, то стала успішною, самодостатньою й такою, якою можна пишатися.

Микола Стасюк зізнався, що багато років працює пліч-о-пліч із цим колективом, і він ні разу його не підвів, за що директор філії ґречно подякував та побажав гарного святкування.

А далі були приємні миті нагородження в царині професійних, міністерських, обласних, районних, міських та спортивних досягнень. Лауреати отримали шквал аплодисментів переповненої актової зали, грамоти, квіти, корпоративні нагрудні значки «Волиньобленерго», годинники, премії та… навіть поцілунки! Особливо в цьому напрямку гарно попрацював найсильніший гирьовик товариства Віктор Савич (автор рекорду – 250 підіймань гирі 16 кг). На що глядачі дружно  пожартували: «Йому можна, він ще холостяк».

Найбільшим же подарунком для філії став новенький потужний трактор-ямобур, яким можна виконувати завдання найвищої складності. А це – знову ж таки покращення послуг для споживачів товариства. Тому захопленню колективу не було меж – відтак охочих сфотографуватися з новою технікою було чимало.






1

 

 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром