Смаколики та ліки відправили з Рожища на передову

26 Грудня 2016, 09:19
2812

Із Рожища на передову відправили речі першої необхідності та смаколики. Місію здійснили за посередництва Автомайдану.

Зокрема ліки, які придбали на кошти, зібрані школярами з Переспи, надані благодійницею з Італії та демобілізованим бійцем Віктором Катеренюком, на загальну суму 4120.60 грн., – про це йдеться на сторінці «Народна самооборона Рожище» у Фейсбуку.

«А ще багато усілякої смакоти, щоб хлопці на сході хоча б частково змогли відчути домашній затишок у передсвяткові дні. Бійці матимуть змогу деякий час харчуватися домашньою їжею, яка приготовлена дбайливими руками, тих чиї серця сповнені доброти та людяності – чотири жінки, волонтерка Анастасія Стасюк, її подруга Юлія Петришина та працівниці кухні Рожищенської ЦРЛ дружина демобілізованого солдати Яна Копюк з сестрою Анною Рудусь. Результатом їх старань стали чотирнадцять десяти літрових та вісім п’ятилітрових відер вареників начинених картоплею з сиром та картоплею з м’ясом, шість п’ятилітрових відер тушкованої капусти з рисом та м’ясом, п’ять відер картопляних пиріжків з м’ясом та три величезних неймовірно смачних шоколадних торти», – йдеться у повідомленні.

Дівчата з Райміста Галина Радчук, Тетяна Корніяшик, Ольга Умша, Ірина Лук’янчук напекли по дві коробки печива та пирогів.

«Але це все було б доволі складно зробити, якби поряд не було тих, хто зголосилися підтримати таку хорошу і своєчасну ініціативу. Руслан Хомич привіз свіжої капусти,  забезпечив м’ясом благодійник, який побажав лишитися невідомим, Оксана Демчинська з Самооборони Волині виділила сала на шкварки, а Олег Заховайко, демобілізований боєць Микола Свистак та Олександр Лемещук надали кошти на закупівлю необхідних інгредієнтів», – уточняють в інформації.













 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024