Як зустрічали свято Миколая Чудотворця у Мильську

23 Грудня 2016, 22:12
4191

Приємне і довгождане свято для усіх дітей – це День Святого Миколая. Стало доброю традицією проводити ранки у цей день у Мильській школі. Цьогоріч  воно було справді гарно підготовлене у казковій формі та наповнене приємними моментами.

Приготували виступ учні 6 класу на чолі з класним керівником Людмилою Луцюк. Ведучою свята була весела дівчинка Маша – героїня  мультсеріалу «Маша і Ведмідь», яку майстерно зіграла Юлія Гнатюк.

5

Про силу доброти та милосердя Миколая  розповіли Ангели, ролі яких виконали Неоніла Гринюк та Вікторія Доридор. Не обійшлось і без негативних персонажів, які як завжди, хотіли зірвати свято приходу Миколая, це: Ябеда (Роман Фіщук), Лінь (Богдан Терещук), чорти (Артур Романюк та Назар Фіщук), двійка (Ірина Луцюк). Вдало зіграли ролі і цих персонажів і, звичайно, накінець стали хорошими, бо теж хотіли отримати подарунки від Святого.

6

3

Звернулися діти молитвою до Святого Миколая, і піснею у виконанні Неоніли Гринюк «Доброти свіча», «Вже надходить ніч чарівна», «Доброта Миколая». На заключення свята усі учні класу виконали пісню під акомпанемент вчителя музики (баян), учня 10 класу Богдана Шепелюка (саксафон) та учениці 8 класу Марії Гринюк (брязкальця).

3

Чи не найприємнішим моментом на святі було отримання подарунків у вигляді м’яких іграшок від гостя з Луцька Романа Романюка, голови Волинської територіальної організації партії Блоку Петра Порошенка «Солідарність», який відразу відгукнувся на запрошення і з прибув у Мильську школу. Роман В’ячеславович не лише порадував подарунками учнів 1-6 класів, а й цікавився проблемами сільської школи,  відвідав музей села, був приємно вражений побаченим, а також високо оцінив таланти та творчість учнів простої сільської школи!

6

Учнівський та вчительський колектив Мильської школи щиро вдячний Роману Романюку за доброчинність та людяність.

Коментарі
24 Грудня 2016, 18:46
Дякую Романе за хороші справи.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024