У РД «Просвіта» відбулося театралізоване музично-розважальне дійство «Йде у гості Миколай»

19 Грудня 2016, 12:00
2083

18 грудня двері РД «Просвіта» гостинно відкрилися для рожищенської малечі, адже на них чекала зустріч з казкою.

Актори народного аматорського театру РД «Просвіта» підготували для діток святкове театралізоване музично-розважальне дійство «Йде у гості Миколай». Хранителька часу Хвилинка (Оксана Мельник) виявила, що на старому годиннику зникла хвилинна, стрілка, а це означало, що час приходу Миколая до дітей не настане.

Дівчинці зголосилася допомогти одна добра жінка (Альона Сидорук), але магію часу не могла розірвати навіть Зірка (Оксана Пашковська) – це під силу лише Ангелу (Руслана Масюк). І ось злодії Антипко (Микола Сидорук) та Шапокляк (Неля Антонюк) –покарані.

Звучить святковий дзвін і до малечі приходить Миколай (Микола Репецький). Його вітають колядкою «Ой хто, хто Миколая любить» у виконанні Світлани Павлючик, Наталії Власюк та Алли Павлюк.


3

4

Протягом дійства іграми та забавами діток розважали Баба Яга (Ірина Милянчук) та Кікімора (Наталія Марценюк), ці дві особи весь час змагалися за любов маленьких глядачів, чим неймовіно їх тішили. Атмосфери врочистості заходу додавали пісня про Миколая, Новий рік та доброту у виконанні Оксани Пашковської та Оксани Брилевської.

3

3

3

А на прощання для всіх бажаючих влаштували фотосесію зі Святим Миколаєм та іншими героями!

3

1


2


 

Коментарі
19 Грудня 2016, 21:16
Чудове свято з найкращими людьми,незабутньо))
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024