Як рожищани ярмаркували

17 Грудня 2016, 14:34
3112

У п’ятницю, 16 грудня, відбувся ярмарок, організований творчим простором «Цитрус» та присвячений Дню Святого Миколая.

На ярмарку представили свої оригінальні вироби талановиті майстрині хенд-мейду – Ірина Андрієвська, Юлія Зенц, Людмила Шевчук, Олена Кулик, Катерина Глушко, Зоряна Каткаускас, Яна Пасічник, Ірина Гундир та Оксана Сидорук.





Всі, хто прийшов поярмаркувати придбати оригінальні подарунки до свят для своїх рідних, друзів, знайомих. Адже тут було ж чого вибрати: картини від Катерини Глушко, мило ручної роботи, авторські краватки-метелик для дорослих та дітей, сережки з термопластики, а також ніжні прикраси з холодного фарфору виконані технікою керамічна флористика (Олена Кулик).




Яна Пасічник пропонувала шанувальникам хенд-мейду текстильні іграшки, виконані різними техніками. Оксана Сидорук – різноманітні композиції, букети, корзинки із цукерок. Зоряна Каткаускас здивувала всіх цікавими свічками, які стануть світлими й теплими подарунками на новорічні свята.





Людмила Шевчук приготувала безліч святкових смаколиків - імбирне печиво, помазане кольоровою глазурую. Юлія Зенц порадувала всіх віночками з квітів і обручі з атласних стрічок в техніці канзаши. Ірина Андрієвська виготовила цікаві новорічні іграшки на ялинку з лампочок та новорічні віночки на двері. А Ірина Гундир приготувала різні корзинки та інші плетені речі з паперу.



Впродовж дня відвідувачі ярмарки могли подивитись і долучитись до двох майстер-класів від Олени Кулик і Людмили Шевчук: розфарбувати глазурую імбирне печиво чи виготовити кулончик із холодного фарфору. Долучалися до такого цікавого дійства, як діти, так і дорослі.

2




Словом, ярмарок вдався на славу.

Більше фото у Галереї! Щоб переглянути натискайте ТУТ!

Коментарі
18 Грудня 2016, 03:00
Молодці дуже гарно було
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024