В мережі з`явилося відео з Міжнародного фестивалю-конкурсу мистецтва, де наші землячки зайняли ІІ місце

14 Грудня 2016, 09:03
2049

Нещодавно у Львові проходив Міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв «ЗІРКОВИЙ ПАРАД», в якому взяли участь вихованки Рожищенського будинку дитячої творчості, вокальний дует «Зорепад» у складі Анастасії та Світлани Поліщуків (керівник Людмила Семера).

Як ми писали раніше, організаторами фестивалю-конкурсу були ВГО «Європейська фестивальна-концертна молодіжна ліга» та Продюсерський Центр Заслуженого артиста естрадного мистецтва України Ігора Нетлюха «DS SOUND» на рахунку яких десятки конкурсів-фестивалів як всеукраїнського, так і міжнародного маштабу.

Оцінювало майстерність конкурсантів журі, до складу якого ввійшли народні та заслужені артисти України, а також видатні працівники культури.

Нашим талановитим вокалісткам вдалося вибороти ІІ місце у номінації «Естрадний вокал». А керівник Людмила Семера – нагороджена дипломом за вагомий внесок у розвиток дитячої та юнацької творчості талановитої молоді України.

Нині в мережі з`явилося відео однієї з пісень, яку Анастасія та Світлана Поліщуки представляли на конкурсі. Тож, переглядайте та гордіться своїми землячками!

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024