У Рожищі відбувся вечір акустичної музики

13 Грудня 2016, 11:30
2068

Черговий вечір акустичної музики від культурного об’єднання «Art Life» відшумів, вкотре мігрувавши, цього разу в приміщення читального залу Районної бібліотеки для дорослих.

І хоч погода цього вечора видалась не надто сприятливою для походеньок в гості, але охочих послухати акустичну музику та поспілкуватися з однодумцями виявилося чимало. Окрім власне музики, цього разу «Чотири акорди» демонстрували і відео кліпи композицій, що лунали.


Було досить оригінально. Як завжди лунали відомі хіти українських виконавців – «Сам собі країна», «Дельфіни», «Мам» Скрябіна від місцевих виконавців Віталія Герасимяка та Макара-Нікіти Мартинюка. Вони також продемонстрували як може лунати відома мелодія з фільму  «Пірати Карибського моря» у виконанні сопілки.


Гість з міста Луцька Дмитро Кухарук грав здебільшого цікаву власну творчість, що дуже сподобалась всім присутнім. Пісні молодого гурту «Vivienne Mort» лунали від дебютантів вечору – Любові Черніцької та Давіда Лук’янчука, а творчість Володимира Івасюка та Григорія Чубая лунала від Сергія Янішевського.



Приємна атмосфера та не по зимовому теплий вечір – це те, що робить людей ближчими. Саме для того й робляться такі заходи. Приєднуйтесь! 







 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024