Рожищенській бібліотеці для дітей — 70!

29 Вересня 2015, 11:20
1881

Напередодні Всеукраїнського дня бібліотек приймала гостей Рожищенська районна бібліотека для дітей. 28 вересня тут зібралися представники районної та обласної влади, духовенство, фахівці бібліотечної справи, поети, видавці, журналісти і юні читачі, аби обговорити проблематику функціонування установи культури й окреслити  напрямки подальшого розвитку. А ще, як виявилось, улюблена всіма містянами книгозбірня нині відзначає ювілей – 70 років із дня утворення!

Цього дня було все — і дитячий майстер-клас із розпису печива солодкою глазур’ю, і багато щирих теплих слів у бік невтомних та креативних працівників бібліотеки, і дискусія між експертами на тему сучасних реалій функціонування бібліотек та пошуки шляхів виходу з кризи. Головною окрасою свята став торт на честь юбілярів — звісно ж, у вигляді книги! :)

Детальніше про свято рожищенських бібліотекарів — у статті.

Коментарі
29 Вересня 2015, 23:34
Бібліотека-супер заклад!!! Скільки організовано зустрічей з письменниками!!!!<br/> Погляньте на приміщення,-- воно світититься ДОБРОМ! А Світлана Хомівна випромінює позитив!!! У мене СКЛАДАЄТЬСЯ день,коли зустріну цю світл жінку по дорозі на роботу!!!!!<br/> СПРОСТУЙТЕ..ЯКЩО ЗМОЖЕТЕ..НАПИСАНЕ МНОЮ ВИЩЕ!!!!!<br/>ЗАКРИТИ ЦЕЙ ЗАКЛАД----ПРОСТО ДУРНЯ!!!<br/> ПРЕКРАСНИЙ КОЛЕКТИВ БІБЛІОТЕКАРІВ!!!!<br/> ЛЮДИ...ДОПОМОЖІТЬ БІБЛІОТЕЦІ ВИЖИТИ ЦЬОМУ ЦИНІЧНОМУ СВІТІ!!!!!!!!!
30 Вересня 2015, 16:06
Наталіє, цей заклад ніхто не збирається закривати! :) Мова ішла швидше про становище бібліотек у сільських глибинках, які в результаті територіальної реформи та в умовах відсутності фінансування можуть закрити... А для мене особисто Районна дитяча бібліотека ще з дитинства була тим місцем, куди хотілося іти і де хотілося знайомитись зі світом книги... :)
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024