Працівники ДСНС вчили керівників поштових відділень основам цивільного захисту та пожежної безпеки

11 Грудня 2016, 08:30
1370 Джерело: volyn.dsns.gov.ua

Днями працівники Рожищенського районного відділу Управління ДСНС України у Волинській області провели просвітницьку роботу серед працівників Укрпошти. Вони інструктували керівників поштових відділень щодо дотримання правил пожежної безпеки та різних надзвичайних ситуацій.

Рятувальники розповіли працівникам пошти про основні причини виникнення пожеж та ознайомили їх зі статистичними даними загорянь, які виникли з початку року на території краю. 

Під час виступу співробітники ДСНС розповіли, що необхідно робити, аби не сталося пожежі, а також розказали, як необхідно діяти при виникненні надзвичайної ситуації.


Крім того, рятувальники роз’яснили правила використання первинних засобів пожежогасіння, зокрема вогнегасником. Також показали, як проводити евакуацію з палаючої будівлі до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів.

Співробітники служби порятунку «101» не оминули і досить актуальну на сьогоднішній день тему, щодо виявлення небезпечних предметів, схожих на вибухонебезпечні. Та вкотре звернули увагу на правила поведінки у разі знаходження боєприпасів та алгоритм дій у разі їх знаходження. 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024