Підбито підсумки конкурсу серед дітей з особливими потребами «Повір у себе, і в тебе повірять інші»

08 Грудня 2016, 13:30
2085 Джерело: rozhadm.gov.ua

Уже дев’ять років поспіль у межах району проходить конкурс творчості серед дітей з особливими потребами «Повір у себе, і в тебе повірять інші». Організатором конкурсу є Рожищенський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Головна мета заходу – привернути уваги громадськості до проблем дітей з функціональними обмеженнями, а також виявити та підтримати їх творчий потенціал.


Цього року конкурс відбувся в Рожищенському навчально-реабілітаційному центрі для дітей з порушеннями опорно-рухового апарату. Підготовчий етап конкурсу стартував 3 грудня, у Міжнародний день інвалідів: діти працювали над своїми малюнками, фантазію  учасників  не обмежувався тематичними рамками. Вибір дітей – це подорож в країну мрій, уподобань, особливості світосприйняття. Йдеться на сайті Рожищенської райдержадміністрації.


У середу, 7 грудня презентували виставку робіт та підбили підсумки в Рожищенському НРЦ. Участь у відкритті виставки та нагородженні переможців взяли Інна Сергійчук, заступник голови райдержадміністрації, Олег Шварцкоп, директор  районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та господарі закладу – Тетяна Козубович, директор НРЦ, Тамара Сітовська, заступник директора НРЦ.


«Такий дитячий конкурс – це чудова нагода продемонструвати свої таланти і здібності. Ми, дорослі, прагнемо розвивати особистість в дітях, сприяти їхньому всебічному розвитку. І вкотре переконалися, наскільки талановиті наші юні художники: кожен малюнок є унікальним та відображає неповторний внутрішній світ дитини» - зазначила у своєму вітальному слові Інна Сергійчук.


Переможців (1-ше, 2-ге, 3-є місця) відзначили грамотами та подарунками у трьох номінаціях: молодша вікова категорія, середня вікова категорія та старша вікова категорія. Так, у молодшій віковій категорії перемогу здобули колективні роботи: 3 місце – учні 3 класу, 2 місце – учні 4 класу, 1 місце – учні 1 класу; у середній віковій категорії: 3 місце – колективна робота 6 класу, 2 місце – Середюк Дарина, 1 місце -  Герасимик Олександр; у старшій віковій категорії: 3 місце – Баранова Яніна, 2 місце – Саковець Аліна, 1 місце – Шевчук Тарас.






 

Коментарі
08 Грудня 2016, 17:30
ТЕТЯНА ВОЛОДИМИРІВНА КОЗУБОВИЧ дуже хороша людина і надзвичайно порядна особистість справжній скарб для НРЦ !Молодець директор та увесь персонал!
08 Грудня 2016, 17:42
Дітки хоча стражденні проте дуже обдаровані та й середовище колектив створив для діток дуже гарне .КОЛЕКТИВУ ТА ДИРЕКТОРУ ПОДЯКА ТА РОЗШИРЕННЯ ТВОРЧИХ ГОРИЗОНТІВ!І І директор у вас найкращий!
08 Грудня 2016, 20:48
так тримати!!!!!! молодці!!!!!!!.........
08 Грудня 2016, 21:51
тетяна волоимирівна! ви молодець! дай вам бог здоровя!!!
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024