У Рожище приїде військовий оркестр з Володимир-Волинського

26 Листопада 2016, 14:00
1803 Джерело: shatsk.rayon.in.ua

У неділю, 27 листопада о 14:00 год. в Рожищі на площі Незалежності відбудеться концерт військового оркестру з міста Володимир-Волинський (частина В0259).

Не оминіть можливості послухати духову музику у виконанні майстрів своєї справи.

Окрім Рожища концерти відбудуться в таких містах та селищах: 

27 листопада – м. Луцьк та м. Рожище; 
28 листопада – м. Ківерці та смт. Маневичі;
29 листопада – м. Ковель та смт. Турійськ;
30 листопада – смт. Стара Вижва та смт. Ратне;
1 грудня – м. Нововолинськ, смт. Іваничі та смт. Локачі;
2 грудня – м. Любомль та смт. Шацьк.

Коментарі
27 Листопада 2016, 03:08
Де диструктивна критика в адресу Оксана Петрук від рожищанки?
27 Листопада 2016, 13:46
Розумієш, усі коментарі - чи адекватні, чи не дуже адекватні, чи взагалі не адекватні - усі коментарі, що стосуються НАБЛИЖЕНИХ людей до РЕДАКТОРІВ, таких людей, як ОКРЕМІ представники ГО &quot;Самооборона&quot;, як окремі депутати міської ради, як керівництво міста ну і тому подібне вони в апріорі не можуть тут бути - вони ж стосуються СВОЇХ. Такі коментарі видаляють, на такі ЗАМОВНІ статті ставлять модерацію-премодерацію в коментарях ну і так далі і тому подібне. Якщо ж пишуть про інших, чужих людей, ну, для прикладу таких як Гайворонська, Шкільний, колишні регіонали, чи люди, які мають інше бачення, ніж наші славетні ПАТРІОТИ-АКТИВІСТИ - словом про чужих і ненависних людей для першої уже згаданої категорії - то ллють і виливають тонни бруду, обзивають, зводять наклепи, подають ну в дуже поганому світлі і це для редактури є нормальним, це сприймається як належне, бо лише РЕДАКТУРА в праві вирішувати хто гарнюній, а хто какашка. <br/>P.S. Нічого особистого. Так, аналіз зі сторони.<br/>P.P.S. &quot;Ничто не вечно под луной&quot; - задумайтесь, бо може настати такий час, коли травитимуть вас... Живіть у мирі і злагоді із собою.
27 Листопада 2016, 14:35
Ваш &quot;аналіз&quot; повна фігня. Знову, аби образити і принизити. Ви ще напишіть, що редактура погані коментарі пише, а ви всі білі і пушисті сидите і тільки віями моргаєте. Як вам не соромно і де ви стільки часу берете, аби людям життя псувати. Тільки й вмієте, що гадити і когось ображати. Але в одному ви праві - вже настали інші часи. Прийде час і на вас. І кожен отримає по заслузі.
27 Листопада 2016, 16:21
Чивам робити нічого що всяку х....ю порете на сторінках видання? Мелете дурними язиками самі не знаето про що. Напишіть щось розумне щоб було що прочитати! А то ховаетеся за дурними ніками і пі....те....Гидко!
27 Листопада 2016, 16:30
.... Фе, яка гидота !!! Все це читати... Сором за Рожище!!!
27 Листопада 2016, 17:47
ПОВНІСТЮ ПІДТРИМУЮ ДВОХ попередників. Газета перетворилася у повне .івно. Тільки один одного гадать - нема що нормального почитати
27 Листопада 2016, 18:34
Та що ви вчепилися до цього сайту. Що ви вже паплюжите тих журналістів? Видно комусь просто не подобається, але шастають сюди постійно.Кажете немає про шо почитати? А мені є. Гидко тільки на ваші обсирання дивитися. Це ж тільки в коментарях гадостей повно. А мені подобається, люди працюють збирають кошти для хворих діток. Але вам того не поняти, от коли не дай Бог опинетеся в такій ситуації тоді оціните. Подобається що за людей простих пишуть, за концерти, просто події які в Рожищі прохоять. Хороше почитати за солдат, які були на сході. Але ж ви цього всього не читаєте. Ви сюди заходите щоб обісрати, а потім звинуватити редакцію. Що ви за люди? Для чого живете на цьому світі????
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024