У Рожищенській книгозбірні для дітей побував Сергій Гридін

15 Листопада 2016, 13:00
5057 Джерело: pp.vk.me

У неділю, 13 листопада, в Рожищенській районній бібліотеці для дітей побував  талановитий письменник - Сергій Гридін.

Снігова заметіль та відсутність тепла у бібліотеці не стали на заваді зустрічі з хорошими друзями.  Пишуть працівники книгозбірні в спільноті «Вконтакті».


«Так, це була зустріч, яка надовго залишається в пам'яті і після якої тебе не покидає щемливе відчуття про ще непрочитані книги. Ви напевне здогадалися, це все про Сергія Гридіна - письменника, який не злякався холоду, автора цікавих і актуальних книг, надзвичайно мужнього чоловіка, що прийшов із зони АТО, але зберіг неповторно щиру посмішку та іскристі очі з ноткою суму», - йдеться у повідомленні.


Також бібліотекарі зауважили, що його творчість починалася з цікавих історій, які були написані для сина і які траплялися з дітворою та незвичайним інтернетним вірусом. Там і про дружбу, яка загартовується в непростих випробуваннях, і страшні оповідки, і веселі пригоди. Далі була книга «Не такий», написана для 14-16 річних,  яку варто прочитати не тільки тінейджерам, а і їх батькам, аби краще зрозуміти підлітків та їх переживання.

Дорослішав син - дорослішали й історії у книгах Сергія Гридіна. Багато було написано, а скільки ще ні - можна тільки здогадуватися.


Неймовірно теплою ця зустріч ще була і від аудиторії, яка прийшла на знайомство з автором. Цікаві, інколи навіть провокаційні запитання, які звучали у залі знаходили у Сергія Гридіна не менш цікаві відповіді, які заставляли сміятися, міркувати і просто отримувати задоволення від спілкування з хорошою людиною.



А під кінець зустрічі шанувальники письменника мала змогу придбати книгу, отримати автограф, ну і, звісно, зазнімкуватися на памʼять.



 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром