Провели спортивне свято для дітей з Рожищенського притулку

08 Листопада 2016, 21:15
1869

Протягом листопада та грудня 2016 року Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з управлінням освіти, науки та молоді Волинської облдержадміністрації проводять в обласні Всеукраїнські фізкультурно-оздоровчі та спортивно-масові заходи «Ти зможеш, якщо зміг я!» серед дітей-вихованців дитячих спеціалізованих закладів.


Змагання проводяться з метою популяризації здорового способу життя, залучення дітей-вихованців дитячих спеціалізованих заходів до систематичних занять фізичною культурою та спортом, профілактики шкідливих звичок й зниження психологічних факторів агресивності. Виховання патріотичних почуттів та свідомої потреби до занять фізичною культурою у дітей-вихованців дитячих спеціальних закладів. Повідомив Район.Рожище керівник Волинського обласного центру фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" Володимир Новосад.


7 листопада 2016 року в м. Рожище у притулку для дітей служби у справах дітей Волинської облдержадміністрації працівниками Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» було проведено спортивні конкурси з дартсу, шашок, спортивної вікторини, стрибків на скакалці, гри в настільний футбол та «Силомір».


Участь у спортивно-масових заходах брали всі бажаючі вихованці притулку. Дітки  проявили високий інтерес до спорту та бажання до участі у фізкультурно-оздоровчих заходах. Під час проведення спортивного заходу учасники продемонстрували свою кмітливість, активність та завзятість.


Переможцями  в змаганні з дартсу став Валерій Ганетюк у «Силомірі» - Богдан Катаєв, у змаганні з шашок – Яна Лесик, у змаганні «Стрибки на скакалці» переміг Валерій Ганетюк, а у вікторині на спортивну тематику переміг Юрій Кобелянський.



Вихованці, які показали найкращі результати у кожному з видів змагань, були нагороджені грамотами, дипломами та призами від обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». 


 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024