В гостях у Рожищенської родини побував відомий журналіст

05 Листопада 2016, 19:31
3512

4 листопада в читальному залі Рожищенської районної бібліотеки для дорослих ніде було яблуку впасти, адже в гості завітав Євген Хотимчук  – заслужений журналіст України, головний редактор газети «Вісник+К», автор книг «Батькова  хата», «Спокута», «Суд», «Іду до тебе».


Євген Якович наш земляк, народився у села  Рудка-Козинська, там же пішов до школи, потім закінчив школу №1 міста Рожище.   На зустріч з неординарним чоловіком прийшли його однокласники, вчителі Емілія Дмитрівна Яцків та Юрій Іванович Мосійчук,  бібліотекарі району, студенти  Рожищенського коледжу Львівського Національного Університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Гжицького.


Зустріч була яскравою та насиченою. Євген  Хотимчук згадував дитинство, знайомив присутніх  зі своєю творчістю, презентував книги, сипав жартами  та навіть заспівав. Захід  дуже легко і  невимушено набрав  форми  дружньої  бесіди. 


Виявилося, що письменник та журналіст дуже любить свій сад та тішиться врожаями картоплі та пшениці.  Гість відповідав на питання і здавалося, що нема такого - на яке  у Євгена Яковича не знайшлася б захоплюючої історії.

Емілія Дмитрівна зазначила,  що для вчителя велика радість, коли учень, досягши в житті немалих висот, пам`ятає свої витоки і навіть через багато років не забуває зателефонувати і привітати зі святом.


На завершення зустрічі Євген Хотимчук  від щирого серця подарував чималу кількість книжок, як районній бібліотеці, так і сільським книгозбірням.




 

Коментарі
11 Листопада 2016, 02:05
Женько вміе викаблучуватись Але де в нього талант? Зварганив пару книжечок і вже письменник...Люди розкрийте очі!Це-звичайнісінький пролаза який не одному залив сала за шкуру не одного підставив.З ним розумні і порядні люди не дружать.
11 Листопада 2016, 21:57
Людина він не надто.Ловелас яких світ не бачив.сімю покинув,взяв молоду.світом крутив -вертив скрізь обманював.Таким його знаемо А письменника з нього справді не вийшло,еротику писав гидку.
11 Листопада 2016, 23:12
дивлюся-дуже постарів женько
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром