Рожище: Відбулись товариські змагання з волейболу

31 Жовтня 2016, 11:30
2881

У неділю, 30 жовтня, в Рожищенській ЗОШ № 3 відбулись товариські волейбольні ігри між трьома командами: Луцьк, ЦРЛ (Рожище) та підприємці (Рожище).

Зініціював такий спортивний відпочинок Віталій Ковальчук – завідувач стоматологічного відділення, депутат райради.

Першими розпочали товариські змагання учасники з ЦРЛ та лучани. Жодна з команд не поступалася одна одній. Та в кінці першого матчу ЦРЛ на ненабагато, але таки перегнала своїх суперників з рахунком 25:23.


Другий матч  розпочався з атак Луцької команди. Вони перехопили всю гру на себе. І виграли в суперників 25:15.


Третій і вирішальний період знову ж таки почався з боротьби за перемогу. Луцька команда підкоряла всі вершини. Вона знову перемогла Рожищенську команду з результатом 25:13. Тому, по партіях лучани перемогли – 2:1.

1

 

Наступними на волейбольний майданчик вийшли команда з Луцька та підприємці з Рожища. Одразу ж легко було помітити, володарями поля стали лучани. Перший матч виграли з рахунком 25:13. Другий період нічим не різнився від першого, адже гравці з Луцька знову лідирували. Та через деякий час команди зрівняли рахунок: 3:3. Але згодом лучани вирвалися вперед і виграли з рахунком 25:21. Як бачимо, розрив невеликий.

По партіях Луцьк переміг 2:0.


Останнє протистояння було між двома Рожищенськими командами: ЦРЛ і підприємцями. Матчі були цікавими, адже між собою грали рожищенці. Кожен хотів дізнатись, хто ж все-таки переможе. Підприємці виграли у ЦРЛ по партіях 2:0. Перший матч зіграли з рахунком 25:16, а другий – 25:20.

Чемпіонами цього дня стали лучани, друге місце посіли підприємці з Рожища, а третє – ЦРЛ.



 

До слова, команда з Луцька вперше відвідала Рожище, аби зіграти у волейбол. Разом із командою приїхав Святослав Козачук (суддя на чемпіонаті України з волейболу, - авт.). Він підтримував свою команду морально.


 

Сам Святослав Козачук розповів Район.Рожище кілька «тонкощів» про свою команду:

«В нас у команді є різні гравці: електрики, депутати. Є й міжнародний рефері Ліги чемпіонів. Тобто будь-хто, хто бажає грати у волейбол може приєднатися до нас. Ми любительська команда. Майже на кожних вихідних збираємось в якомусь приміщенні та граємо волейбол. Спочатку грали у Луцькому технічному коледжі ЛНТУ, а зараз у спортивній школі», – ділиться  Святослав Миколайович.


 

Як бачимо, ніколи не пізно приєднатися до волейболістів та показати на спортивному полі свою підготовку та прагнення пропагувати здоровий спосіб життя. А навзамін мати хороше здоров’я, гарний настрій та бути прикладом для наслідування.


 

Коментарі
01 Листопада 2016, 21:39
Ну і PR!!! Зібралися хлопці пограти, а назвали це змагання!!!
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024