Рожище: Особливий репер, Сашко Черкашин, презентував свій альбом

24 Жовтня 2016, 20:15
4048

У неділю, 23 жовтня, в Рожищенській районній дитячій бібліотеці відбулась презентація альбому щирого патріота, вихованця Рожищенської ЗОШ № 3, особливого хлопця – Олександра Черкашина. В музичному колі більш відомого під псевдо – Пустотний.  

Організувати дійство йому допомогли Віталій Богомаз, Світлана Поліщук, які разом із ним виступили перед глядачами, та його «права рука», незмінний помічник, в якійсь мірі ангел-охоронець, учитель та наставник Галина Гром.


 На початку презентації хлопець подякував усім, хто знайшов час і прийшов на зустріч.

«Багато говорять, що реп – це проста річ, але надіюсь після цієї зустрічі ці люди змінять свій погляд», – зазначив Олександр Черкашин.

Свою презентацію хлопець розпочав із написаного вірша «Їй 24». Його  Сашко написав до 24-ї річниці Незалежності України, але, як виявилося, він досі актуальний.


Галина Гром поінформувала присутніх, що Олександр отримав медаль «За гідність і патріотизм», яку вручили хлопцеві бійці АТО. Адже, саме його твори надихали патріотів на передовій, всиляли надію та підбадьорювали у важку хвилину.

«Не так важлива сама медаль як те, що під час вручення у залі встали солдати та інші люди. От це, справді, зворушливо», – додає Сашко.

На презентації лунали різноманітні патріотичні композиції: «Крила», «У вогні» (присвячена Олександрові Плоцедиму  і всім тим, хто загинув на війні), «Вільний птах», «Шлях до неба», «Троянди».

Сашко Черкашин розповів, що пісню «Троянди» він написав дуже швидко, але записати довго не міг. Постійно відкладав на "пізніше". «Ці рядки варто читати низьким голосом, а у мене ніяк не виходило так зробити», – ділиться юний патріот.

Музичні композиції Сашка зворушили всіх до сліз. Дійсно, такі пісні варті того, щоб їх слухали, захоплювалися та наспівували.

Але, як то кажуть, талановиті люди талановиті у всьому. Крім того, що Сашко читає реп, він ще й створює відеоролики. З одним із них «У вогні» хлопець здобув перемогу на конкурсі «Молюсь за тебе, Україно»  у номінації «Краща мультимедійна розробка».  

Наступне відео на пісню «Вільний птах» йому монтували вже професіонали. Хоча Олександр навіть не сподівався, що композицію візьмуть і працюватимуть над нею. Це було великою приємністю для автора.

Після переглянутих відео всі зі слізьми на очах не могли вимовити й  слова. Здавалося, життя промайнуло за хвилину, а в ньому – випробування, зрада та пролита у війні кров…


Наприкінці презентації, кожен із присутніх хотів висловити свою прихильність до талановитого репера. Звідусіль лунали слова вітання та подяки. Бо й справді не так часто народжуються в нашому краї такі талановиті та щирі душею люди. Люди, які на власному прикладі показують, якими мають бути справжні патріоти України.


 

Коментарі
24 Жовтня 2016, 23:32
От такі люди і є майбутнім нашого міста. Варто їх підтримувати, вірити в них і якщо й критикувати, то тільки з бажанням допомогти. Віри в себе, розвитку і нехай ніколи не опускаються руки!
24 Жовтня 2016, 23:55
Сашко.ти м олодець! В тобы ст!льки сили .вол!.любов! до р!дного краю.що !ншим ще ьоеба вчитися ! вчитится !!!Тримайся дорогий хлопчику. НГехай тоб! все удаеться! ! Бог тоб! в пом!ч! Господь над!лив тебе талантом ! духовною силою неспроста.Ти -приклад для багатьох.Добра тоб!
25 Жовтня 2016, 11:36
Цей талановитий хлопчик фізично здоровий чи ні??????????
25 Жовтня 2016, 12:10
Як каже народна мудрість:Допоки людина відчувє біль-вона жива,допоки відчуває біль іншого-вона людина.Це можна сказати і про цього юного хлопчика,якому болить за усю країну...Батьківщину не обирають.Господь нам дарує землю для життя,а вибір за нами жити і примножувати,чи все життя шукати чогось невідомо де.Адже людина,якій погано на рідній землі,ніде добре не буде..Спочатку було Слово,і слово було у Бога....От таким чином воно через творчість Сашка доходить до нас,а от достукається..І все буде добре
25 Жовтня 2016, 20:24
Повністю підтримую ваші слова!!! ...до сліз...Люблю Україну!!!
25 Жовтня 2016, 23:45
До редакції. Чому не висвітлили про даний захід на сторінках свого видання? Хай вам буде соромно!
26 Жовтня 2016, 00:04
Ви про що?
26 Жовтня 2016, 00:08
тТАКА ТЕМА ЧУДОВА ТАК ГАРНО НА ДУШІ...І ДИВИСЬ.ЯКИЙСЬ НАЦИК ДОВБАНИЙ ВЛІЗ І ЩОСЬ МЕЛЕ ЯК СПРОСОННЯ.НУ ЩО ЗА ЛЮДИ?! ТИ МАЕШ У ДУШІ ЩОСЬ СВЯТЕ?
26 Жовтня 2016, 00:33
Це нацик, певно, має на увазі, що не повідомили про цей захід, час його проведення
26 Жовтня 2016, 19:04
До редакції. Так ,я звичайно мав на увазі,що Ви не повідомили про цей захід, ви висвітлили його postFACKtum. Саме за це вам і має бути соромно! Ганьба вам продажним журналістам!
26 Жовтня 2016, 19:14
Такі ноти я вертів на скрипічному ключі.
26 Жовтня 2016, 19:17
<p>Знаєте що пане, про продажність може говори людина, яка сама продається і звикла судити когось по-собі!!! По-друге, про захід нас ніхто не повідомив, самі дізналися в останній момент. І по-третє, і це найголовніше, якби ви були хоч трішки патріотом, який цікавиться такими щирими та дійсно патріотичними людьми, як Сашко Черкашин, ви б знали, що й коли має відбуватися в нашому місті.</p>
26 Жовтня 2016, 22:42
До редакції. Ви хоч самі зрозуміли що написали? З ваших слів, ви самі непатріоти, бо непоцікавились щирим Сашком Черкашиним. Про захід я знав. <br/>А те що ви продались Малиновському і видаляли мої коментарі під його замовленою статтею, такого що небуло? <br/>Я тоді написав свою просту думку:&quot;малина, хитро зроблений дід, який з районного б'юджету вибив 7 тис. грн. на свій приватний пасквіль про &quot;Народний Рух&quot;. А &quot;Народний Рух &quot;я вважаю пустоцвітом української демократії&quot;.
27 Жовтня 2016, 00:09
Нацик іди нафіг, я б тебе взагалі видалив! Чого пишеш свої кооменти під нормальною статтею? Голова болить, чи шось друге?
27 Жовтня 2016, 00:09
От бачите, ми в останній момент змінили свої плани і таки прийшли, а ви знаючи про захід не удостоїли такої честі. А щодо коментарів під Малиновським, то видалялися коментарі з лайкою. І не треба зараз розказувати про свої &quot;білі та пушисті&quot; дописи. І зрештою, якщо ви такий герой-правдоборець зателефонуйте, чи підійдіть до пана Малиновського і скажіть все що ви про нього думаєте прямо в лице, а то так голосно заявляєте про себе &quot;НАЦИК&quot;, а схожі трохи на іншого з приставкою &quot;КУ&quot; у першому складі. А якщо ваша правда заключається тільки у величі в анонімних коментарях, ну то, маєте, напевно, і відповідне ставлення суспільства до себе любимого.
27 Жовтня 2016, 00:27
Ти просто поцик!
27 Жовтня 2016, 00:38
І де лайка продажні ви журнашлюхи в моїх коментах про Малиновського? Ви брешите! Самі пишете під псевдонімами, замовні статті, і хочете щоб суспільство до вас нормально відносилась?
27 Жовтня 2016, 01:21
Шановний, який ховається під ніком &quot;Нацик&quot; - та ви ще той троль))) Знаєте, якби не керувала цим проектом, то подумала, що вас редакція найняла, щоб ви в коментах срачі розводили та перегляди тим самим підіймали публікаціям. До речі, за останнє реально вдячні, допомагаєте ви самовіддано! <br/><br/>Але ви наштовхнули мене на чудову думку: заборонити коментування публікацій незареєстрованим користувачам. Ну щоб по-чесному правду-матку без прикрас могли ви виказати під своїм справжнім ім'ям. У вас же ж є ім'я та прізвище? Бо зараз ви ставите особисто мене, як людину, яка несе відповідальність за роботу сайту у двояке становище. <br/><br/>Я от сиджу та міркую, що краще зробити: просто вас забанити, чи спочатку IP визначити, а потім забанити? Вам який варіант більше подобається? <br/><br/>Хочу зауважити, якщо оберете другий варіант, то він вам подарує приємне знайомство зі мною. Тому добре подумайте, адже саме за цих умов ви отримаєте неймовірно унікальний шанс сказати всі ці прекрасні слова мені особисто, дивлячись у мої ясні очі ))) <br/><br/>Тому ось моя електронка [email protected], а це мій профіль у ФБ https://www.facebook.com/ira.novosad.1 чекатиму від вас відповіді щодо обраного шляху самоліквідації із коментарів цього сайту. <br/><br/>Гарного вечора :) О, і мало не забула: у вас доба на прийняття рішення :)
27 Жовтня 2016, 03:31
Я бачу тобі помага побухать і моЧа в голову не б'є. Знаєш добре цей рецепт.
27 Жовтня 2016, 03:47
Жоден з запропонованих варіантів мені,як і іншим користувачам, непідходить. Реєструватись чи писати вам на мейл не збирався і не збираюсь. <br/>Самоліквідація це що? І коли почалася доба?
27 Жовтня 2016, 15:08
А я то думаю що це за Ірина Новасад? Це ж їхня головна &quot;мамка&quot; -цих продажних дівчат! Вийшла щоб їх захистити.
29 Жовтня 2016, 15:09
Нарешті два таланти нашого міста, Віталій Богомаз І Олександр Черкашин, виступили в дуеті. Пишаюся тим, що такі люди живуть в моєму місті. Надіюся, у них скоро зявиться якась спільна робота)
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024