Фінал Кубка ліги: Топільне – Духче

23 Жовтня 2016, 22:06
2562

У неділю, 23 жовтня на Топільненському футбольному полі відбувся фінал Кубка ліги між ФК Топільне та ФК Духче.

Гра була, дійсно, запеклою, адже кожна з команд прагнула перемогти. Від початку гри глядачі спостерігали, як футболісти вели суперечку із суддею. В результаті чого двоє гравців з Духча отримали жовті картки.



Майже на початку гри гості влучили у ворота. Гол забив –Дмитро Рожко (№ 11). Рахунок став 0:1. Незабаром у топільненські ворота знову залетів м’яч. Його не зарахували, тому що боковий арбітр зазначив, що був офсайд.

Тополяни не здавалися. І вже через кілька хвилин гравець з Топільна Роман Бондарук (№ 8) поцілив у ворота суперника. Рахунок зрівняли - 1:1.




Згодом обидві команди обмінювались лише атаками. І вже під час однієї з них дублем відзначився Дмитро Рожко (№ 11). Рахунок 1:2. Ще одним важливим моментом першого тайму було те, що наприкінці відбулась небезпечна атака тополян. Гравець вдарив головою в нижній ближній кут воріт, та духченський воротар дивом врятував команду. Перший тайм завершився з рахунком 1:2.




Вже після перерви, на початку другого тайму, розпочались суперечки між гравцями та суддею. Футболісти не були згідні з деякими його зауваженнями. Через декілька хвилин гравець з Топільна влучив у ворота, та гол знову не зарахували через офсайд.

Неприховані амбіційні висловлювання та суперечки й жовті картки зарясніли в руках судді. Та попри це, гравці продовжили влучати у ворота. Тополяни зрівняли рахунок - 2:2. М’яч забив Андрій Бльох (№ 9).




Атака тополян по лівому фланзі призвела до пенальті, через те, що гравець з Духча зфолив у штрафному майданчику. Пенальті реалізував Роман Косаревич (№ 7). Рахунок – 3:2.

Наступними у ворота знову влучили тополяни. Дубль забиває Андрій Бльох (№ 9). Рахунок – 4:2. Як ви помітили – це вже другий дубль за гру.




Неочікувано для всіх, за 15 хвилин до завершення по воротах влучив Віктор Олінчук. Рахунок – 4:3. Гра стає жорстокішою, збільшується кількість атак. У гравців відкрилось друге дихання. Адже головний приз матчу – кубок.



І тут унікальний момент. Андрій Бльох (№ 9) забиває хет-трік. Рахунок стає 5:3. Гравці Духча були не згідні з цим голом. Адже вони побачили офсайд. І знову почалися суперечки. Під час штовханини між гравцями Духча та суддею двоє гравців отримали червоні картки. Та це не зупинило затятих гравців – суперечки продовжувалась. До словесної суперечки вмішалися й топільненці. Результат – футболіст з топільного отримав червону картку. Ігру продовжили команди в неповному складі.



Боротьба за кубок дійсно виявилася жорстокою. І ось через декілька хвилин фінальний матч Кубка ліги завершився. Перемогу здобули господарі поля - ФК Топільне з рахунком 5:3.

Вітаємо переможців!



1


 

 

 

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024