Без правил та культури: У Рожищі водій авто порушив правила дорожнього руху

23 Жовтня 2016, 19:11
4329

Район.Рожище продовжує публікувати ФОТОФАКТ «Без правил та культури».

Сьогодні, 23 жовтня, кореспонденти нашого інтернет-видання знову ж таки зафіксували правопорушення біля магазину «Люкс» у місті Рожище.

Дві автівки порушили не одне правило, а два. Водії автомобілів, які ви бачите на фото, стали на місці, де заборонена зупинка. Це показано відповідним знаком.

Наступне правило, яке порушили водії, це стали майже перед пішохідним переходом, а за правилами зупинятись можна за 10 м до нього.

1

Правила дорожнього руху створені для всіх, тому, шановні водії, дотримуйтесь їх.

Дорогі читачі, надсилайте нам на поштову скриньку ([email protected]), свої фото- чи відео докази порушення правил дорожнього руху, чи інші неправомірні діяння громадян, а ми в свою чергу будемо їх опубліковувати.

 

Коментарі
23 Жовтня 2016, 23:50
Якщо бути точним, то не два автомобілісти порушили ПДР, а три - на дальньому плані фото видно СТОЯНКУ синього мікроавтобуса "Мерседес" - зупинився в 10-ти метровій зоні від пішохідного переходу. Водій Дулюк В.В.
24 Жовтня 2016, 00:19
Це не Дулюка автомобіль...
24 Жовтня 2016, 00:34
Шановна редакція &quot;Район Рожище&quot;, а чому Ви незафіксуєте фактів порушення правил переходу вулиці по пішоходному переходу. Адже це питання на сьогодняшній день в м. Рожище є дуже актуальним, ряд громадя взагалі неорєнтуються як правильно переходити через вулицю, раптово виходять на проїжджу частину, що інколи водії незавжди в змозі вчасно загальмувати.<br/>п. 4.14 ПДР Пішоходам забороняється:<br/><br/>a) Виходити на проїзну частину, не впевнившись у відсутності небезпеки для себе та інших учасників руху;<br/><br/>б) раптово виходити, вибігати на проїзну частину, в тому числі на пішохідний перехід;<br/><br/>в) допускати самостійний, без нагляду дорослих, вихід дітей дошкільного віку на проїзну частину;<br/><br/>г) переходити проїзну частину поза пішохідним переходом, якщо є розділювальна смуга або дорога має чотири і більше смуг для руху в обох напрямках, а також у місцях, де встановлено огородження;<br/><br/>ґ) затримуватися і зупинятися на проїзній частині, якщо це не пов’язано із забезпеченням безпеки дорожнього руху;<br/><br/>д) рухатися по автомагістралі чи дорозі для автомобілів, за винятком пішохідних доріжок, місць стоянки і відпочинку.
24 Жовтня 2016, 00:46
Шановний читачу, наша рубрика передбачує висвітлення всіх порушень правил дорожнього руху, чи інших неправомірних діянь громадян! Так що можете надсилати нам зафіксовані Вами будь-які правопорушення (в т.ч. і порушення перетину дороги), а ми обов`язково опублікуємо їх на сайті Район.Рожище.
24 Жовтня 2016, 00:56
В нас таке на дорогах робиця , що для наших водііів закон не писаний чи пішохід чи ні,,, як влна навіть на пішлході не хоче зупиняьися, то про якіх пішлходів можна говорити... Люди схаменіця бо це по бидлячому виходить, як іідете скоти ви...
24 Жовтня 2016, 01:33
Якщо хтось памятає то цей знак стояв в іншому напрямку а не дублює попередній. Хтось розвернув його напрямок дії.
24 Жовтня 2016, 01:50
Про які правила ви пишете? Ви підіть в четвер на вулицю Гагаріна, де приїжджає той стихійний базар і подивіться, що там робиться: не пройти, не проїхати. До обіду це просто жах. Все в машинах з обох сторін, з дитиною страшно йти, видимості ніякої. Цікаво, де тоді поліція, влада і журналісти. Шановна редакція, дослідіть це питання, поїдьте туди десь ближче до 10 години, зробіть фоторепортаж, може, це спонукає нашу владу зреагувати. Чому Безверхий за оренду бере з тих торгашів, а стоянку не забезпечить на ринку для покупців?
24 Жовтня 2016, 11:20
Нещодавно був дощ,так вод11 просто ,мабудь ,глузували с п1шоход1в... шкода було д1точок ,коли машина дуже швидко про1зжала по вод1. Вод11,в вас теж д1ти.... Вашу дитину теж можуть накрити водою...
24 Жовтня 2016, 11:23
Як це про яких пішоходів можна говорити... Пішоходи теж є учасниками дорожнього руху.. Просто в інших містах нашої країни наприклад у Львові біля переходу збираються декілька осіб і тоді групою переходять пішохідний перехід, а в нас в м. Рожище пішохідний перехід біля таксистів, там же взагалі у вихідний день проїхати його майже не реально із-за натовпу пішоходів бо вони ж праві..
24 Жовтня 2016, 11:36
Да, а на Гагаріна реально капець робиться по четвергах, взагалі де дозвіл там торгувати, тож недавно ще висіли попередження про заборону торгівлі на тротуарах. Гайворонська, прийми міри
24 Жовтня 2016, 11:37
Шановний. уважно вивчіть ПДР . в правилах ніде не сказано про зупинку водія перед пішохідним переходом , бо це може спричинити аварійну ситуацію.толерантність пішоходів не призводила б до таких дискусій. <br/><br/>18.1<br/>Водій транспортного засобу, що наближається до нерегульованого пішохідного переходу, на якому перебувають пішоходи, повинен зменшити швидкість, а в разі потреби зупинитися, щоб дати дорогу пішоходам, для яких може бути створена перешкода чи небезпека. підтримую повністю WWW
24 Жовтня 2016, 12:25
Навчися грамотно писати! В тебе в одному реченні десятки помилок. Закінчуй 5-й клас!
24 Жовтня 2016, 12:28
1.3. Учасники дорожнього руху зобов'язані знати й неухильно виконувати вимоги цих Правил, а також бути ВЗАЄМНО ВВІЧЛИВИМИ.<br/><br/>Учасниками дорожнього руху є особи, які використовують автомобільні дороги, вулиці, залізничні переїзди або інші місця, призначені для пересування людей та перевезення вантажів за допомогою транспортних засобів. До учасників дорожнього руху належать водії та пасажири транспортних засобів, пішоходи, велосипедисти, погоничі тварин. (Закон України «Про дорожній рух»: Розділ III. Права та обов'язки учасників дорожнього руху, стаття 14.)<br/><br/>Тобто усе впирається у власний світогляд, обізнаність і совість...<br/><br/>Які ще можуть бути питання по цьому питанню? Отож-бо!..
24 Жовтня 2016, 17:07
Якщо хочете,щоб у Рожищі переходили групами,то встановіть світлофор. А так у нас в законодавстві не написано,що щоб перейти через дорогу тре 5 людей
24 Жовтня 2016, 17:10
Ідеться не за помилки, а за ПДР. І до речі, я писала поспіхом з планшета
24 Жовтня 2016, 17:21
Вважаю,що дискусія є необ'єктивною,адже,виходячи з коментарів, водіі' відстоюють свою перевагу над пішоходами, а пішоходи прагнуть,щоб почули і'хнє верховенство.
24 Жовтня 2016, 17:38
А стосовно грамотності. Помилки можна зафіксувати чи не в кожному коментарі. І,якщо захотіти, можна &quot;присіктися&quot; і до правописного критика.
24 Жовтня 2016, 20:58
Модель чорного автомобiля на фото &quot;тойота корола&quot;,державний реєстраційний номер AC7737AI
24 Жовтня 2016, 21:13
Це вірно,одні і нші порушують.Я була свідком одного прикрого випадку,де мама біля пошти йшла з дитиною не по тротуару а по узбіччі дороги,Ми їхали у маршрутці,І перед самою маршруткою мама ступила на пішохідний перехід ,пхаючи за собою дитину.А якби відмовили гальма?Водій посигналив.На що вона відповіла,покрутивши пальцем ,показуючи на зебру..А є такі випадки.Переходжу дорогу в зазначеному місці.Водій маршрутки ввічливо пропустив,я просто по звичці зупинилася,пройшовши трохи,і була права,маршрутку об₴їхала машина,навіть не пригальмувавши,а якби ж дитина.?.Та й позаду маршрутка почала рухатись,куди тікати???Ось такі у нас справи.І одні,і інші не менш винні
24 Жовтня 2016, 21:31
А що про ситуацію на Гагаріна нікому не цікаво? Ау редакцією!!!! Чи вам про це не можна писати? Тоді соррі
24 Жовтня 2016, 21:44
в нашому місті машини издять хто як хоче....
24 Жовтня 2016, 22:09
Як на мене через цент пускати треба тільки маршрутки і спецтранспорт, об'їхати центр можливо, це б розвантажило вулицю Незалежності і стимулювало б розвиватися об'їздні вулиці, встановлюючи магазини і кафе.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024