Відбулася прес-конференція з лідерами волинського осередку партії «Національний Корпус»

21 Жовтня 2016, 18:15
2565

Сьогодні, 21 жовтня, у Палаці культури в Луцьку відбулася прес-конференція з лідерами Волинського осередку партії «Національний Корпус». 

Зустріч розпочалася з показу фільму про історію Азовського Руху під назвою «Від Чорного Корпусу до Національного Корпусу». Про це йдеться на сторінці «Національного Корпусу» в соціальній мережі Вконтакті.

Голова партії «Національний Корпус» на Волині, Андрій Д'яченко, поділився інформацією, що обласний осередок партії налічує 22 людини. Серед них – 8 учасників бойових дій, 2 підприємці, аспірант, студенти та спеціалісти в різних галузях. Також, Голова Волинського осередку партії наголосив на тому, що в партії немає жодної людини, яка раніше брала участь у політичній діяльності. 

У свою чергу, заступник голови Волинського осередку партії Олександр Дмитрук, пояснив пункти програми партії, що стосуються відновлення ядерного статусу України, смертної кари та націоналізації майна. 

Також, на зустрічі був присутній прес-секретар партії «Національний Корпус» Олександр Алфьоров, який зазначив: «Пункти програми партії – це те, що ми реально збираємося робити. Кожен пункт програми обговорювався усіма осередками. Програма є ризикованою на цей день, але відповідає на базові питання нашого життя. Це світогляд та дорожня карта нашої діяльності». 



Наприкінці прес-конференції, очільник Волинського осередку партії «Національний Корпус» Андрій Д’яченко наголосив: «Ми не говоримо, що стане усім добре. Повинен пройти період, щоб вивести державу з кризи і зробити її суб’єктом, а не об’єктом для міжнародної спільноти. Ми станемо силою, яка візьме на себе відповідальність за наведення порядку в державі».

Коментарі
22 Жовтня 2016, 00:39
ох як же набридли ці партіі вже не одна з них " виела " краіну з кризи...виведе і ця тільки невідомо куди.До втборів готуються...
22 Жовтня 2016, 02:02
Шкода що прозвучала чергова брехня, адже Ірка Ющук балатувалась від ВО Свобода.
23 Жовтня 2016, 23:55
Реклама!
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024