СКАНДАЛ: Бійці АТО «кинули» владу на самоті під час урочистого концерту

14 Жовтня 2016, 22:24
13538

Концерт до Дня захисника України в РД «Просвіта» таки відбувся. Але сьогодні він дуже вирізнявся від усіх попередніх.

Все починалося дуже гарно. По завершенні святкової ходи за участю бійців АТО, районних очільників та працівників державних організацій в РД «Просвіта» розпочалася урочисті збори: гімн, внесення державного прапора України, покладання квітів, хвилина мовчання…


Військовий комісар району підполковник Олег Алєксєєв привітав бійців і вручив медаль «За жертовність та любов до України»  Вадиму Босенку та відзнаку командира 80-ї окремої десантно-штурмової бригади «Ніхто крім нас» (посмертно) Василю Смолярчуку.

Згодом на сцену піднялися Інна Гайворонська – голова Рожищенської райдержадміністрації, Андрій Музика – голова Рожищенської районної ради та В`ячеслав Поліщук – Рожищенський міський голова. Прозвучали слова вдячності та вітань. Почесними грамотами нагородили Володимира Копистку та Василя Морару, які проходять службу в районному комісаріаті.


Ведуча свята Наталія Марценюк запросила до слова голову Рожищенського  районного об`єднання учасників АТО Руслана Мигдалюка. Демобілізований учасник АТО привітав побратимів та всім присутніх зі святом Покрови, з Днем захисника України, козацтва та з Днем заснування УПА.

Руслан Ростиславович вручив пам`ятні відзнаки від районного об`єднання учасників АТО волонтерам, які з перших днів бойових дій на Сході підтримували бійців, іноді, навіть, робили більше за свої можливості. 

За моральну підтримку бійців АТО своїми патріотичними піснями, нагороду отримав Сашко Черкашин. Хлопця присутні вітали гучними оплесками.

2
Гучними оплесками демобілізовані бійці АТО вітали з нагородою Сашка Черкашина
Гучними оплесками демобілізовані бійці АТО вітали з нагородою Сашка Черкашина

На сцену раз-по-раз виходили волонтери, люди щирі та самовіддані.

Нагороду від обласної спілки ветеранів АТО за волонтерську діяльність отримала  Аліна Кривов`язюк.  Відзнаки « Ветеран АТО»  від цієї ж спілки отримали Анатолій СеменюкВолодимир КорнійчукВолодимир Кривов`язюкМихайло Пожарський та Валерій Чмирук.

 «Ми, об`єднання учасників АТО,  вчора організовували смолоскипний хід в пам`ять загиблих героїв нинішньої війни. Наш захід був повністю проігнорований владою району. І сьогодні ми, учасники АТО, в свою чергу висловлюючи протест проти таких дій влади, не вважаємо доцільною подальшу нашу присутність на  даних урочистостях», - як грім серед ясного неба пролунали зі сцени слова Руслана Ростиславовича.

1

Після цього бійці піднялися і почали мовчки залишати глядацьку залу. Запанувала «важка» тиша.

Прикро, що «патріотичні» промови деяких чиновників лунають зі сцени виключно на свята, а не щодня. Видно, ці фальшиві ноти й стали причиною такого вчинку зі сторони бійців АТО. І їх можна зрозуміти – вони мають право на такі мовчазні і, водночас, красномовні знаки протесту, бо давно відомо:  як ти до людей, так і люди до тебе.

По волі ті, хто лишився в залі і ті, хто за кулісами чекали свого виходу на сцену «реанімувалися» від шоку, і свято продовжилося, хоча й без участі тих, кому воно по-праву було адресоване.

Єдине прикро, що заручниками ситуації стали працівники РД «Просвіта» та інших  клубних закладів району, адже готували вони свої художні номери саме для українських захисників. А подивитися і послухати було кого.

вокальне жіноче тріо БК с. Любче, у складі Анни Синьої, Катерини Коровіцької та Наталії Івчук
вокальне жіноче тріо БК с. Любче, у складі Анни Синьої, Катерини Коровіцької та Наталії Івчук

вокальний чоловічий ансамбль БК с.Пожарки (керівник Любов Пирожик)
вокальний чоловічий ансамбль БК с.Пожарки (керівник Любов Пирожик)

Розпочався   концерт потужним виступом хорової капели працівників культури. На честь України та її мужніх воїнів співали, як юні солісти Артем Чирук та Ангеліна Клевець, так і шановані в нашому краї – Олексій Будчик, Оксана Михальченко, Ірина Герасим`юк, Світлана Павлючик, Сергій Горбач та Валентина Добровольська

Дарували радість глядачам, своєю вокальною майстерністю гурти «Адажіо»«Сокільські Веселухи»«Колорит»«Писанка», вокальний чоловічий ансамль  БК села Пожарки, жіноче тріо БК села Любче.

Маршем «Богдан Хмельницький», завершив концерт народний аматорський духовий оркестр РД «Просвіта» під керівництвом Валентина Чербаджі.

Ще жевріє надія, що цей прикрий випадок, стане гарною наукою для районної влади, які проігнорували заклик бійців АТО, прийти і вшанувати памʼять загиблих побратимів. Можливо, чиновники усвідомлять, що уповноважені служити громаді, а не навпаки.

Почути людей – головна задача влади. А бійці право бути почутими вибороли кров`ю. Своєю кров’ю!

2
народний аматорський ансамбль «Колорит» РД «Просвіта» (керівник Світлана Павлючик)
народний аматорський ансамбль «Колорит» РД «Просвіта» (керівник Світлана Павлючик)

Артем Чирук соліст БК с.Пожарки
Артем Чирук соліст БК с.Пожарки

 

Коментарі
15 Жовтня 2016, 01:34
Це щоб зі всієї цієї кагорти держслужбовців прийшов на смолоскипну ходу один тільки мер Поліщук, то їх треба перестріляти. А Музика з Гайворонською ще й проїхалися біля третьої школи побачити чи бува не прийшов хтось із нєслухов на ходу. А на сьогоднішню аж по списку збирали.
15 Жовтня 2016, 01:44
Мигдалюк і військовослужбовці не владу принизили. Не Гайворонську з Музикою, не Поліщука, вони тупо покинули в залі матерів загиблих. Тіпа, ми такі горді! А вони - матері героїв сиділи до кінця. Учасники АТО пішли на повідку у свого шефа своїм високомєрієм принизили матерів героїв. Принизили не владу, а тих людей, які приїхали з сіл! Артисти з Пожарок, Любча, будинку культури. Вони старалися, готувалися, відпрацьовували номери. Всі вони старалися і не зря бо в залі сиділи достойні глядачі мами померлих.
15 Жовтня 2016, 02:05
А загиблі солдати не варті пошани?
15 Жовтня 2016, 02:07
А вчора на смолоскипній ході де вони були?
15 Жовтня 2016, 02:26
А при чому тут Поліщук? Поліщук, як нормальна людина на ході був! І на концерт прийшов вшанувати військовослужбовців!!! А матері загиблих, я думаю не образилися! Ти якби уважно читав, а ще краще прийшов, то б до тебе дійшло, що саме ЗАГИБЛИХ вшановували смолоскипним ходом! Саме от тих, бійців на яких владі поср..ти... От саме дітей, тих матерів і вшановували!!!! Артистів? Так, артистів шкода... Але ті артисти, які були на ході, зрозуміють і пробачать бійців АТО.
15 Жовтня 2016, 02:31
Так ніхто не знав про ходу яка відбувалася напередодні. Усі знали що хода має бути 14 жовтня. А кривовязючка крутила світом і таки добилася свого. Вона не за солдатів думає, а як би в черговий раз підставити. А РДА порадила б не слухати таких як вона бо бачте що з цього щоразу виходить. Продумуйте такі заходи самі, а не йдіть на поводу в самооборони.
15 Жовтня 2016, 02:35
І знов винувпта самооборона?
15 Жовтня 2016, 02:45
Канєх, винна Самооборона))) А чого вона мовчить? сказали б щось. А то страху нагнали на РОЖИщанок і сидять тихцем, покурюють і нічого не кажуть))))) Винна во всьому самооборона! І Путіна приперла і пятою колоною кремля назвалася. Ух паразіти не дають жити нормальним чиновникам, які на концерті сьогодні сиділи і тільки обгаджували кожного волонтера, якого нагороджували. А потім підуть в церкву свої грішки вимолять і далі самооборона винна буде))))) Пригадуєш Бодіку себе на концерті, чи ні? Тихіше говори, а то всі чули, як ти гарно виконуєш заповідь про "не суди і не судимий будеш"!!!!!!
15 Жовтня 2016, 02:52
Кому посрать? Владі? Влада хоч зараз і не ідеальна, але люди! Схаменіться! Військовослужбовці звідки виплати отримують? З державного бюджету. Виплати хто передбачив? Влада. Одноразову допомогу, в межах дуже скудного, якщо не сказати ніщєнського бюджету для бійців АТО і навіть для контрактників - хто передбачив? Місцева влада. Путівок інвалідам дають все менше бо першочергово оздоровлюються учасники АТО. Потребуючим допомог дають менше бо основні суми і кількість грошей ідуть учасникам АТо. Навіть платну путівку взяти проблема бази відпочинку санаторії заняті учасниками АТО. Зараз блін все роблять для військовослужбовців, і добре що роблять! І у таких мигдалюків і їхних кардиналів алін які все переграють 10 раз ще хватає совісті обсирати і підставляти владу а потім ще ходити до них принтери і халявне приміщення просити чи ше краще дати бурому заробити державних грошей? Цинізм вищої марки і велика підлість!
15 Жовтня 2016, 03:20
ТО ВЛАДА ПЛАТИТЬ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦЯМ ІЗ СВОГО КАРМАНУ?????????? Чи з карману тих же людей? Простих людей, які зібрали, забезпечили, накормили і оділи та відпустили на Схід своїх синів та чоловіків захищати ту саму срану владу?? То ви мені розказуєте про халяву? Про Мигдалюка. який воював на сході і про Аліну, яка ледве не втрати сина-військовослужбовця? Ви цинічна людина, не варта ні уваги, ні пошани, якщо пишете такі речі. Не здивуюся, що держслужбовець, який тільки звик переклади свої проблеми на плечі інших. Бач, йому пільги Атовців в очі закололи, а ти піди полеж в окопі, посхиляй голову перед снарядами, а тоді поговоримо, якщо, звісно, вернешся!
15 Жовтня 2016, 05:11
Ти Катю не сповна розуму, якщо мигдалюка захищаєш, ти його "воював" сама бачила, чи він тобі розказав? То ще тоє ч.....мо, ти його краще попитай як він головою обєднання став? а алінка то перша в районі істеричка, тільки інтриги плете та колотнечі створює
15 Жовтня 2016, 05:28
Правильно хлопці зробили.вже давно пора Гайворонську в "чувство " приводити бо вона вже забула для чого в те крісло сіла.Хай буде соромно нашій владі! Не розумію Музику адже він зазвичай на патріотичні заходи завжди приходить.Ще такого скандалу в Рожищах не було. Ганьба!!!
15 Жовтня 2016, 11:47
Недамрма нас Петрівна називає найкращими..Бо так є. МИ-УСЮДИ ! І на факельне прийшлиІ, кришок назбирали найбільше, і на ході наші учілки були. Саша Черкашин - наш. Олександр Плоцедим вихований в нашій школі. І ДЄРІК НАШ НАЙКРАЩИЙ! Вчителі всі - супер. Може і є придурки серед педколективу та школьніків, але вони тєряються в юрбі.
15 Жовтня 2016, 11:57
до Каті. про яку одноразову допомогу для контрактників ви говорите? ту яку голова РДА вирішує одноосібно кому дати , а кому не дати ? Запитайте чи хоч одна сім"я контрактника , який підписав контракт у 2014-2015роках, отримала ту "допомогу". чи ті сім"ї чимось завинили ? хоча програма підтримки була прийнята районними депутатами без ЖОДНИХ обмежень. не володієте конкретно інформацією - не пишіть
15 Жовтня 2016, 12:08
Нашій владі до Аліни і Мигдалюка дуже далеко. Вони хоч щось роблять в неробочий час і за безкоштовно? А Аліна весь свій час неурочний присвячує проблемам Атошніків і вона горло готова перегризти тому, хто щось погане про них скаже.
15 Жовтня 2016, 12:11
Що ж всі так сруться між собою. Це в нашому містечку така "санта-барбара", всі всіма недовольні, кожен кожному вовк. Кожен щось з себе строїть, несе себе. Що ви хочете люди? Сформулюйте по пунктам, ми хочемо це, це і це. Поки що читаю новини і чомусь навіть при таких подіях при яких не може бути образ у нас знайшли привід щоб образитись на всіх і вся. Вам та влада потрібна була на ході? Для чого? Для показухи? Потрібна? Значить потрібну було попередити і запросити. А так кожного разу просто валять на ту Гайворонську, так відчуття, що вона похлєще путіна.
15 Жовтня 2016, 12:13
Всмислі не тих,хто вміє читати і писати. Не крикунів гасел..що ріжуть слух, і неуків недолугих.. а ЮРИДИЧНО ГРАМОТНИХ!!!!
15 Жовтня 2016, 12:17
Влада і в.т.ч мер Поліщук тільки ходить і нічого конкретно не робить. Своїм землю подавали а для інших вона відсутня. Ну не прийшли то зверніться до Гунчика та Президента а простих працівників культури шануйте. Одних і тих нагороджують, самі себе хвалемо жах. А чому Бурого і Дулюка не згадали???
15 Жовтня 2016, 13:15
І Бурого нагородили , і Віру нагородили і Кучірко Олександра нагородили ,і для Деричинських є нагороди , і для Добровольського Володимира є нагорода. Просто ці люди з деяких обставин не змогли прийти на вручення ( про це вони попередили зразу). А в тих людей , що брали участь в концерті ми просимо вибачення! В цьому випадку вони заручники. Смерті наших побратимів варті шани і поваги всіх людей. І на такі заходи потрібно приходити без запрошення ,і потрібно пам'ятати дати цих заходів .
15 Жовтня 2016, 13:56
Всі проти всіх, усі ні з ким не згодні.<br/>Злість рухає людьми, але у бік безодні.
15 Жовтня 2016, 14:09
Знаєте, хлопці, ви з тими нагородами заспокійтесь трохи, в нас дуже багато людей допомагали по мірі можливості, на базарі скільки ходили зі скринькою? всі кидали. чому їм немає нагороди? чому бабцям, що сало носили хомичу в селі немає нагороди? ви думаєте вона дала меньше ніж деречинський, який стільки грошей має, що не знає куди них впхнути? а тут піар акції... хочете відзначити, дайте та й не кричіть про це, що ті волонтери без простих людей, а простих людей ніхто чомусь не відзначає, навіть добрим словом.....
15 Жовтня 2016, 15:04
Відзначили і простих людей. Треба було бути на нагородженні , або уважно читати статтю. В нас багато хто має гроші , але Деричинський не чекав щоб його просили ,на відміну від інших.
15 Жовтня 2016, 15:11
Покинули акцію і що цим виграли а головне що програли ? Неввже ви без влади ніщо, що так заставляєте ту владу на ваші акції ходити, нащо вона вам там потрібна . Має бути як в радянському союзі прийти влада, назганяти бюджетників і тоді в організації атошників вийде факельна хода а по другому, по справжньому, від серця, чьому не так .
15 Жовтня 2016, 15:24
ПРИ ЧОМУ ВЛАДА, ДО ТОГО, ЩО 13 - ГО НІХТО НЕ ПРИЙШОВ7 ВОНИ МАЮТЬ ТЕЖ ПО СПИСКУ ЗГАНЯТИ ЛЮДЕЙ ЩЕ Й НА ЗАХОДИ ЯКІ ПРОВОДЯТЬ РІЗНІ ГРОМАДСЬКІ ОРГАНІЗАЦІЇ? ЗАТЕ ВИ ПОБАЧИЛИ ЧОГО ВАРТІ БЕЗ ТІЄЇ ВЛАДИ, ЧИЇ ПОРОГИ ОББИВАЄТЕ ЗРАНКУ ДО СМЕРКАНКУ І ЛЮДИ ТЕЖ ЯСНО ПОКАЗАЛИ СВОЄ ДО ВАС ВІДНОШЕННЯ. БІДНІ ХЛОПЦІ АТОШНИКИ ЗАРУЧНИКИ ЦІЄЇ ГРИЗНІ, А СПРАВЖНІ ГЕРОЇ В ГРОБАХ ПЕРЕВЕРТАЮТЬСЯ, І ТАМ ЇМ СПОКОЮ НЕ ДАЮТЬ! ПОЗОРИЩЕ!
15 Жовтня 2016, 15:38
А навіщо дві ходи чьому їх не обєднати в одну . Давайте ще й на день перемоги два парада зробим бо в нас хтось з кимсь посварений .
15 Жовтня 2016, 16:23
Усім парадом управляє Кривовов’язючка. Чому нуколи не згадують і не запрошують, не нагороджують АТОшників-добровольців, вони теж були в окопах, під кулями і повернулися зі зламаною психікою. Агов Аліна ти знаєш про таких?
15 Жовтня 2016, 17:22
Памятаєте такого голову РДА як Масалова? Так от - він би ніколи - НІКОЛИ не дозволив би собі нехтувати життям військових, хоч він і гнида був по натурі, але і знав, що таке честь офіцера!!! Він би завжди був із цими хлопцями, які без навиків були кинути у горно війни олігархів, для нього військова честь і доблесть були на першому місці, а майданівці місцевого розливу зробили йому коридор ганьби, натомість посадили у крісло Гайворонську - що хотіли, те й маєте. Я памятаю, як Нікончук з Дулюком малим там розпинались і чмирили Масалова, який теж пройшов колись жахіття війни - де тепер цих два лже0патріота, де цих два клоуни, не доведи Боже більше дати можливість управляти таким недоноскам і недоміркам-хапугам!!!
15 Жовтня 2016, 17:57
https://www.youtube.com/watch?v=ESMPMefNi38<br/>СЛУХАЄМО ПІСНЮ! ЗАКІНЧУЄМО СРАЧ!
15 Жовтня 2016, 20:06
Але проти кого АТОвці ( при всій до них повазі) висловили протест? Про ти влади? Хіба? Спочатку хлопці пройшлися разом з владою пройшлися головною вулицею з оркестром. Потім послухали виступи Музики і Гайворонськоі , навіть аплодували. А перед концертом пішли. Ну владі від того ні гаряче ні холодно. От якби вийшли на виступі Гайворонськоі - це було б ефектніше набагато.
15 Жовтня 2016, 20:13
Стидоба і позорище!!! Шановні АТОшники, якщо вам така влада погана, то чому ви постійно щось у неї просите: пільги дай, путівки дай, матеріальну допомогу дай, землю дай, гроші на приміщення дай і це далеко неповний перелік усіх &quot;дай&quot;. Наперед передбачаючи вислови тих хто скаже &quot;а нам положено&quot;, скажу що ті всі &quot;положено&quot; тією ж владою передбачено. А те велике &quot;ФЕ&quot; яке ви висловили при людях, ні поваги ні честі вам не додасть, усі побачили чого ви варті як люди. Ви не владу образили, ви образили пам'ять тих, хто склав голову захищаючи нашу державу, тим паче, що в залі були присутні їхні матері...
15 Жовтня 2016, 20:14
Помідорами не треба бо ти прпавий на сто відсотків! Треба було просто під час виступу заготовленого наперед і завченого-не від серця не від дущ!...Ото був би ефект!
15 Жовтня 2016, 20:28
Наташка Клімович.це ти?Не ганьбися.не піспівуй бо та пісенька може скоро скінчитись....
15 Жовтня 2016, 20:41
Всі побачили не тільки як влада відноситься до Атошників, які загинули в ато, а й як відносчться основна маса людей. Їм всеодно. Їм головне, щоб було за що в бар сходити, поїхати на природу побухати, прийти на роботу в інтернеті посидіти. Така сутність нашого народу. І якби не дай боже тут почалась війна, то б 50 відсотків населення з короваєм бігли б зустрічати Путіна, а ще 35 просто б втікли за кордон,
15 Жовтня 2016, 20:51
А не пішло би ти з своїми погрозами подалі
15 Жовтня 2016, 20:52
А Масалов що помер? Де дівся той патріот ср.ний?
15 Жовтня 2016, 21:02
Тільки чесно... А ди був би ти? В тих 15 відсотках???? Ду же сумніваюсь І якщо по правді то не основна маса людей не прийшла, на захід Самооборони, а НІХТО!!! Варто задуматись, а можливо, люди вже просто не хочуть ніяких акцій. походів і т.д. І немає чого на всіх ображатись, та поливати брудом.. хто буде Путіна зустрічати. Коли зустрічали вночі загиблих героїв, люди приходили самі і вшановували пам'ть загиблих. Не мети всіх під одну гребінку... Давай дивитись за собою
15 Жовтня 2016, 21:10
Це був захід не самооборони, а спілки учасників Ато.
15 Жовтня 2016, 21:12
Це був захід не самооборони, а спілки учасників Ато.
15 Жовтня 2016, 21:15
Ой а я багато що пропустив ,але все вже прочитав у статті....Прийнявши запрошення на захід трошки спізнився і тут заходжу в зал а на сцені старенька жіночка виє я почав прислухатися про що ....як не прислухався не зрозумів один вой і жах де воно взялася?Нікого із своїх знайомих не знайшов і поїхав додому.Скажіть будь_ласка що це було то таке?
15 Жовтня 2016, 21:23
Це була стара Добровольська. Місце молодим ніяк уступити не хоче. Вона ж звізда.
15 Жовтня 2016, 22:00
в грудні Гайворонську поміняють
15 Жовтня 2016, 22:05
Потрібно було бійцям АТО проігнорувати взагалі захід. Бо вийшло, що на урочистій посиділи, нагороди отримали, виступ влади прослухали. А концерт, який готували ні в чому не винні артисти, проігнорували.
15 Жовтня 2016, 22:44
Мигдалюк вже давно &quot;Майданувся головою&quot; і ще щось хоче доказати.І взагалі що вони цим добились? Самі хлопці Атошники ніколи так не зробили би.Але ж є в їх дибільне начальство у вигляді Мигдаля і Аліночки.Якщо чесно _ це просто великій цинізм..............І ПРИ Чому тут влада.А ЩО ЗРобив такого важливого Мигдалюк? Відповідь дайте?
15 Жовтня 2016, 23:04
Атошники хотіли як краще, а вийшло як завжди. Потрібно було взагалі після ходи не йти в РД, а проігнорувати захід і вручити нагороди в іншому місці.
15 Жовтня 2016, 23:13
Як зробили так зробили, це їхнє право. Вони його заслужили.
15 Жовтня 2016, 23:15
Тонічка рідненька ти не напрягайся, нічого в тебе не вийде, хоч за дупу вкусися чи ти ще не зрозуміла нічого в цьому житті
15 Жовтня 2016, 23:26
При чоиму тут Тонічка. Ти вже шестьорка зовсім головою поїхала. Ясно ж тобі кажуть смолоскипну ходу організовували солдати.
15 Жовтня 2016, 23:29
побачим хто куди поїде і чим
15 Жовтня 2016, 23:35
Єй ти начальник Атовців Розлаб свої булочки.........
16 Жовтня 2016, 00:24
Ей шісточка ти так шестьорою все життя й залишишся
16 Жовтня 2016, 01:07
ПРОЧИТАВ ТУ ВСЮ ГИДОТУ ЩО ЛЬЄ ОДНЕ НА ОДНЕ І ДУМАЮ ЧОМУ ДИБІЛІВ НІ В ЄВРОПІ НЕ ХОЧУТЬ , НІ ОСМАНИ МОСКОВСЬКІ НЕНАВИДЯТЬ. МИ САМІ СЕБЕ ЗНИЩИМ З ЧАСОМ. ЛЮДИ ТРЕБА БУТИ ТЕРПИМИМИ ОДИН ДО ОДНОГО НАВІТЬ ЯКЩО ЦЕ ВАЖКО.
16 Жовтня 2016, 01:09
Мав необережність глянути коменти...Бридко читати.
16 Жовтня 2016, 01:27
.......Доскакались.
16 Жовтня 2016, 03:22
Жах усі повні ненависті один до одного. Нам і москалів тут дійсно не потрібно, ми самі ідіоти мирно жити не вмієм в своїм краї.
16 Жовтня 2016, 13:25
Заговолок має бути-&quot;СКАНДАЛ: Бійці АТО «кинули» артистів на самоті під час урочистого концерту&quot;
16 Жовтня 2016, 14:06
Цілком з вами згідний
16 Жовтня 2016, 14:39
Запрошуєте лише тих атовців,які грають під їх дудку
16 Жовтня 2016, 14:40
Запрошуєте лише тих атовців,які грають під їх дудку
16 Жовтня 2016, 17:21
А чому коментар про ноги викинули? Вони вам-фе?
16 Жовтня 2016, 17:23
Справді-фе.Не за ноги полюбив...
16 Жовтня 2016, 17:25
Ноги-явно не формат.
16 Жовтня 2016, 17:26
Значить щось інше було у форматі....
16 Жовтня 2016, 18:51
...куклуксклан.фашисти в німеччині. совєтські комуно-комсомольці проводили смолоскипні марші... думаю українським патріотам має бути соромно брати участь в таких заходах
16 Жовтня 2016, 21:49
Якщо комсомольці ходили в туалет і я ходжу, це означаяє що я комсомолець? Віктор ,що за словесний понос?
16 Жовтня 2016, 22:10
люди одумайтеся де у вас молодих стільки люті один до одного я в шоцію. Сумно читити те все і страшно що нас жде дальше тим хто був в АТО потрібно вклонитись і молитись за іхнє здоровя ббо вони уже травмовані люди тих хто відав життя вічна шана.А влада як влада вона дуже швадко міняеться вона ніколи не була у шані я нашу владу з року в рік бачу в газті то на святкуванні села то назаходах всіляких а де робочі місця а де інвестори от сказалаб Гайворонська люди ми добилися що працею консервний завод малиб люди роботу малиб де здавати малину бо в районі дуже дагато ціеі ягоди яблука слиаи а завод стоіть. бо чиновник з батьківщини не ххоче продати землю чи ще там щось другому чиновнику ав &quot;батьківщині &quot; Музика Матвійчук і інші добивайтесь хлопці о то булаб робота влади
16 Жовтня 2016, 22:53
Це Столяр не хоче запускати консервний завод.
16 Жовтня 2016, 23:58
Хіба не Поліщук з Зінгельом і Столяром обіцяли запустити консервний ?
17 Жовтня 2016, 00:28
Це було перед виборами. Весною консервний завод мав почати працювати. А це робочі місця, податки в місцевий бюджет і т. Д. Все це повна м...ж.
17 Жовтня 2016, 03:56
Стояла
17 Жовтня 2016, 13:42
Ганьба владі і виборчій у тому числі. Не знаєте як себе вести чи загонорились?
17 Жовтня 2016, 14:31
Не треба перекладати з слабоі голови на здорову!!! Ми не образилися!!! Ми все розуміємо!!! Бійці, ми на вашій стороні !!!!! Добре, що ми приїхали, хоч побачили реальне становище речей в районі!!!!
17 Жовтня 2016, 16:46
От артисти молодці!це тільки хто при владі той чубиться,а простий люд порозуміється завжди!
17 Жовтня 2016, 17:24
На превеликий жаль наші хлопці пішли на поводу ІСТЕРИЧКИ АЛІНКИ і кинули не тільки артистів і матерів загиблих воїнів, а ще й ветеранів!!!! Після того як вони вийшли виступав ветеран і на нього шкода було дивитись - він не знав що робиться!!!!! Від &quot;непонятки&quot; він аж почав забувати вірші, які (я так розумію) сам написав для хлопців з АТО. А матері загинувших взагалі сиділи в шоці. Я так розумію, ніхто нікого не запросив на ходу (або аЛІНОЧКА &quot;спєцом&quot; все накрутила), або дійсно було &quot;кидалово&quot;. Щоб в цьому розібратись, то хай би хлопці АТОшники ТІЛЬКИ ОБОВЯЗКОВО БЕЗ ПРИШЕЛЕПКУВАТОЇ викликали на круглий стіл владу і спитали би в них за все! Бо як би там не було, але посратися простіше всього, а ось знайти спільну мову (Алінці цього точно не дано) - це досить складна і не завжди приємна процедура.
17 Жовтня 2016, 18:04
що ІСТЕРИЧКА то точно! весь час всіх прти всіх налаштовує,ніби біс у ній живе і все крутить,крутить.... як мужик ,якому весь час чогось не хватає
17 Жовтня 2016, 19:27
Та Аліна скоро з усім Рожищем пересвариться, як тільки їй щось не подобається, зразу бігає відносини виясняти. По ходу вона зазвіздилася, лізе куди не просять. Патріотка бач велика. Справжні патріоти не піаряться, а тихцем допомагають
17 Жовтня 2016, 20:25
трапляється фраза &quot;справжні патріоти не піаряться&quot; хотілось би знати де ті патріоти, і кому саме допомагають... Бо щось ніде та допомога не засвітилася. Не знають про неї навіть ті, кому вона ніби адресована. Видно така таємна та допомога, що сама від себе сховалася.
17 Жовтня 2016, 20:27
Алінку, йолопи, бо вам за неї АТОшники голови повідривають!!!
17 Жовтня 2016, 21:17
То солдати мають шукати з владою порузуміння?????????? Чи влада має йти до них, а не губи курячими дупами поскладати і через зуби цідити: дякую. І добре, що є така Аліна!!!! Нехай кошмарить те болото. Аліна, не слухай нікого!!!! Ти молодець! А ця шваль різного роду, хай казиться!
17 Жовтня 2016, 21:46
Та киньте ви сваритися повернімося до ніг пані Гай.... Вони такі негарні у всьому винні Пані! Робіть пластику і то швидше бо і Савчук покине!
17 Жовтня 2016, 22:00
Люди, ви обще здуріли. Почали за здравіє, закінчили про упокой
18 Жовтня 2016, 00:41
Владі нашій до Аліни ой як далеко.
19 Жовтня 2016, 15:58
Шановна редакціє! Будьте уважніші. Мій земляк Василь Смолярчук - герой, але командиром 80-ої бригади ніколи не був. Є ж різниця - відзнака командиру чи відзнака командира...
19 Жовтня 2016, 17:57
Не робіть з людей предмети.Працівник військкомату Володимир Копистко, тож нагороду вручили Володимиру Копистку!!!
19 Жовтня 2016, 17:59
А нагародили Володимира Копистка.
20 Жовтня 2016, 10:08
включили свою педагогічну майстерність))))) ну-ну шуршіть)))) хоч тут душу відведете))) а ми поспостерігаємо.
21 Жовтня 2016, 02:55
До чого тут ваш сарказм? Пишете, дійсно, без грамотно. Це стосується і розділових знаків. Ви ж журналісти, хоч і на сайті. Певно, в якихось приватних бурсах вчилися. Виправляйтеся
21 Жовтня 2016, 02:58
Безграмотно ( описка, читати разом)
21 Жовтня 2016, 03:04
До чого та кома в реченні про нагороду Сашка Черкашина? ??????? Аби була? Якими правилами граматики вона рередбасена??????
21 Жовтня 2016, 03:05
До чого та кома в реченні про нагороду Сашка Черкашина? ??????? Аби була? Якими правилами граматики вона передбачена??????
21 Жовтня 2016, 12:21
пишіть-пишіть, піднімайте свою самооцінку, бо ж як її ще підняти в вашому випадку, як не виправлянням чужих помилок))) Вона ж так низько впала зализуванням д,,п чиновників, що лишається тільки такі методи, аби хоч якось називатися &quot;вчителем-журналістом&quot;))))))
21 Жовтня 2016, 12:24
що ти чудило в одному реченні робиш помилки)))) а ще когось хочеш щось навчити)))) помолися краще, може якось в житті будеш фартовішим)))) І житимеш своїм життям, а не &quot;обсираючи&quot; когось. Бо ж настане час і в своєму лайні втопишся!
21 Жовтня 2016, 14:37
Благаю помыняйте гайворонськый ноги!
29 Жовтня 2016, 16:09
А ДЕ ВЗЯТИ НОГИ ДЛЯ ЫНКИ? хЫБА НА БОЙНЫ ВЫД МОЛОДОЫ ТЕЛИЧКИ...
29 Жовтня 2016, 16:10
Савчук чокнеться!.
Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024