Для вихованців та викладачів Рожищенської музичної школи збудують вбиральню

06 Жовтня 2016, 19:00
1937

З обласного та районного бюджетів виділили кошти в сумі 290 тисяч гривень на добудову вбиральні в Рожищенській музичній школі для дітей. Про це Район.Рожище поінформував директор музичної школи Юрій Сосовський.

«Вперше за все існування музичної школи депутати районної ради виділили нам 90 тисяч гривень, а область – 200 тисяч гривень на часткову добудову та реконструкцію музичної школи. Одним словом, маємо побудувати дорослу та дитячу вбиральні. Адже з цим в нас реальна проблема. Найгірше в осінньо-зимовий період, коли діти за відсутності внутрішнього санвузла змушені бігати в туалет на вулицю», - каже Юрій Олександрович. 

Варто зауважити, що загальний кошторис становить 380 тисяч гривень. Тендер виграла будівельна компанія «Альфа-буд», саме вона буде займатися будівництвом, яке, як сподівається Юрій Олександрович, завершиться до нового року.

Як зауважує директор, проблем у школі вистачає, але колектив намагається вирішувати їх власними силами. Хоча нині постало ще одне дуже важливе питання – потрібна компʼютерна техніка для документації і проведення уроків з музичної літератури. А для навчального процесу в школі не вистачає інструментів. Адже не всі батьки можуть купити для своєї дитини музичний інструмент, а ті, що є в школі давно треба замінити новими.

Щиро дякує директор школи батькам, які завжди приходять на допомогу є постійними благодійниками та людьми, які переймаються проблемами музичної освіти. От недавно за їх ініціативи придбали якісну, хорошу дошку.

Юрій Сосовський каже, що пощастило їм і з керівництвом. Адже начальник відділу культури Рожищенської РДА Тетяна Новосад постійно переймається проблемами школи. Вона є своєрідним  генератором ідей. Саме завдяки їй для школи придбали та встановили пластикові вхідні двері.

Було б добре, якби хтось із місцевих підприємців звернув увагу на потреби дитячої музичної школи та допоміг у  придбанні компʼютерів та музичних інструментів. Адже немає нічого кращого, ніж розвивати дитячу освіту та вкладати кошти у благе діло.

Коментарі
07 Жовтня 2016, 02:48
Танюшка,конешно, "генератор" як жеж без цього. Але перед тим як хвалити - треба подумати, що на відміну від спонсорів та благодійників вона дає гроші не свої зароблені, а ДЕРЖАВНІ. Це не жест доброї волі , а її ОБОВ'ЯЗОК посадовий!!!!!!!!!!
07 Жовтня 2016, 14:23
Тільки Танюшку бачиш? А Антоніна на посаді заступника що робила? Вона ж то НАЙБІЛЬШИЙ діяч!!!
07 Жовтня 2016, 19:24
знаю-знаю Тонька то ще та ша......, алеж тут Сасовський тебе, Танюшка, хвалить, тож не дратуйся так
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39