Онкохворій рожищанці потрібна допомога!

05 Жовтня 2016, 17:15
5137 Джерело: esfil.com.ua

Шановні рожищани, вкотре звертаємося до вас із проханням допомоги. Цього разу нашої з вами підтримки потребує сімʼя Кривицьких з міста Рожище.

Не так давно доньці бібліотекара ЗОШ №2 міста Рожище Галини Кривицької, Софії Вознюк, до речі, теж педагога цього ж освітнього закладу, поставили страшний діагноз – низькодиференційований рак носоглотки, T4N2M0G2, ст. IV, кл. гр. ІІ. Постпроменевий глоссіт, гінгівіт, епітеліїт слизової оболонки  рота. Астенічний синдром. Вона вже отримала 3 курси поліхіміотерапії та 1 курс променевої фотонної терапії.


Нині стан погіршився. Мабуть, не варто говорити про те, що лікування дороговартісне і які болі доводиться терпіти Софії Петрівні. Та біда не ходить одна. Не так давно стався інсульт у Петра Кривицького. Слава Богу все обійшлося, але догляд за двома близькими людьми ліг на плечі Галини Федорівни, яка й сама не маючи здоров’я зі всіх сил намагається долати нелегкі випробування долі.

Всі ми добре знаємо, цю добродушну жіночку, яка завжди привітна та усміхнена. Але сьогодні сльози котяться у матері, яка щодня бачить муки доньки, але не в силі допомогти.

Тому, просимо всіх, хто має змогу підтримати цю сімʼю фінансово (бо кошти знову необхідні на лікування) надсилати гроші на картковий рахунок Приватбанку 4149 4996 4431 0698 відкритий на імʼя Кривицької Галини Федорівни.

І якщо ви думаєте, що 5 гривень, то капля в морі – ви помиляєтеся! Якби кожен з нас перерахував, хоча б по такій сумі – це б стало великим морем. Морем людської доброти.

Не будьте байдужими до людського горя! 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024