У Рожищі відбувся турнір з міні-футболу присвячений загиблим волонтерам

02 Жовтня 2016, 20:45
2107

У неділю, 2 жовтня, відбувся міні-турнір із футболу «Благородне серце вічно живе», присвячений загиблим волонтерам, які віддали своє дорогоцінне життя, під час того, як допомагали військовослужбовцям у зоні АТО.



 

В турнірі взяли участь п’ять команд: «Самооборона Рожища», «Самооборона Волині», «Автомайдан України», ЦК «Азов» та ГО «Майдан» міста Любешова. Дійство розпочалось в 11.00 годині невеличким відкриттям: всі учасники акапельно заспівали гімн України, під час якого капітани команд піднімали прапор України. З вітальним словом перед учасниками виступив міський голова В’ячеслав Поліщук. І вже незабаром розпочали довгоочікуваний турнір.



Матчі проходили на двох міні-полях. Спершу розпочали гру «Самооборона Волині» з «Автомайданом України» та «Самооборона Рожища» із ЦК «Азов».  «Самооборона Волині» виграла в «Автомайдану України» з рахунком 2:1. А «Самооборона Рожища» перемогла в ЦК «Азов» – 4:3.




Наступними на поле вийшли ГО «Майдан» з Любешова і «Самооборона Рожища». Вони зіграли з рахунком 4:1 на користь команди з Любешова. Паралельно з ними грали «Самооборона Волині» та ЦК «Азов», які відіграли матч з рахунком 3:2.



Далі «Самооборона Волині» та ГО «Майдан» показували свою гру. Кінцевим результатом цього матчу був рахунок 2:0 на користь «Майдану». На іншому полі грали «Автомайдан України» та ЦК «Азов». Гра закінчилася з рахунком 3:0. Переміг «Автомайдан України».



Та турнір не закінчувався, а навпаки ставав все цікавішим. Запеклий бій на футбольному полі показали команди «Самооборони Волині» та «Самооборони Рожища». Гра виявилася неочікуваною, адже команди зіграли в нічию (0:0). Їхні послідовники «Автомайдан України» та ГО «Майдан» теж порадували глядачів дружбою. Їхня гра закінчилася з рахунком 1:1.




Ну й останніми зіграли команди «Самооборона Рожища» та «Автомайдан України». Їхній матч завершився з рахунком 4:2. Перемогла команда «Автомайдан України». Паралельно з цими командами на іншому міні-полі грали ЦК «Азов» і ГО «Майдан». Їхнє протистояння закінчилось з рахунком 4:0 на користь команди з Любешова.




Вкінці сьогоднішнього турніру нагородили команди переможців. Перше місце зайняла ГО «Майдан» з Любешова, друге – «Самооборона Волині», і третє – «Автомайдан України». Результати більш детально можна подивитись у турнірній таблиці нижче.


Волонтери змучені, але задоволені покидали футбольне поле. «Рахунок неважливий, головне – азарт та спілкування», – зазначив учасник матчу, волонтер Олександр.





 

Таки правда, волонтери і на футбольному полі, і в житті згуртовані та дружні. Ладні, швидко зорганізуватися і стати надійним щитом в допомозі військовослужбовцям, так і показати молодому поколінню, що спорт – це запорука здоровʼя та успіху.


























































Коментарі
03 Жовтня 2016, 00:12
Хлопці ви всі дуже круті!!!!! Ви дуже багато робите для наших солдатів. Лише за вашої допомоги наші захисники вдіті, нагодовані, вони мають стимул. Так тримати!!!!!!!!!! І хочеться, щоб такі дружні матчі проходили частіше!!!!!!!!!!!!
04 Жовтня 2016, 13:07
гарна ідея свята, молодці!
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024