Як рожищенських бібліотекарів вітали з професійним святом. ФОТО

30 Вересня 2016, 23:30
2167

В п`ятницю, 30 вересня, бібліотекарів району вітали з Днем бібліотек.

Залишилося позаду тепле літечко… Тихенько, по-котячому, нечутно ступаючи, йде від нас вересень… Попереду пора довгих вечорів, теплих пледів, гарячого шоколаду і хороших книжок, які можна знайти не деінде, а в бібліотеці, бо саме у цьому місці живе безліч цікавих, небачених, непрочитаних, не пережитих історій…

Вже 18 років поспіль 30 вересня в Україні відзначають День бібліотек. От і сьогодні, щоб разом відзначити своє професійне свято в Рожищенській дитячій бібліотеці зібралися берегині книг з усього району. Захід пройшов в легкій, невимушеній, по-родинному затишній атмосфері. Більшість цих жінок прийшли працювати в бібліотеку юними дівчатками і присвятили служінню книзі все свою життя.


 

Голова РДА Інна Гайворонська привітала бібліотекарів та вручила почесні грамоти. Відзначила найкращих начальник відділу культури Тетяна Новосад. Лунали слова привітань від голови Районної Профспілкової Організації Працівників Культури Лідії Романюк та директора Централізованої Бібліотечної Системи Світлани Осипчук.


 

Поетка Галина Терлецька читали власні вірші. А яке ж свято без пісень? Урочистості та піднесеності надав святу невеликий концерт, який подарували солісти РД «Просвіта» Валентина Добровольська, Світлана Павлючик та Сергій Горбач. Урочистий захід на честь Дня бібіотек провела Наталія Марценюк. Бібліотекарі щирими аплодисментами віддячили артистам за святковий настрій.


 

Район.Рожище також приєднується до привітань. Сьогодні інформаційні технології розвиваються стрімко. Проте жоден потужний інформаційний центр не зможе замінити працю кваліфікованого бібліотекаря, а комп’ютер - друковану книгу.

Адже без книг неможливо уявити розвиток науки, культури, освіти. А професійний бібліотекар з легкістю допоможе зорієнтуватися у потужному потоці друкованих видань та знайти достовірні джерела інформації. Саме такими професійними та багатогранними є бібліотекарі нашого району. А ще щирі серцем та душею, ладні не тільки полікувати хорошим словом, а й, при потребі, стати потужним щитом для українських військовослужбовців. 

Спасибі вам за вашу важливу працю! Продовжуйте своє благе діло, привчайте до книги дітей та молодь! Зичимо вам міцного здоров’я, наснаги та натхнення. Нехай кожен день буде сповнений усілякими гараздами! Зі святом!













 

Коментарі
02 Жовтня 2016, 03:24
А нащо безсовісно здерли другий абзац матеріалу? Не соромно?
02 Жовтня 2016, 03:59
саме безсовісно здерли???? Уточніть. Цікаво.
02 Жовтня 2016, 04:01
В кого саме здерли??? Не будьте голослівними, вкажіть першоджерело.
02 Жовтня 2016, 15:55
Чи своіх думок бракуе?
02 Жовтня 2016, 19:04
також. Тому дуже прошу того, хто, твердить, що щось звідкілясь здерте - вказати першоджерело.
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024