У Рожищенській бібліотеці для дітей побувала авторка казок та пісень. ФОТО

30 Вересня 2016, 18:40
2418

В Рожищенській бібліотеці для дітей побувала відома поетеса Галина Терлецька.

Пісні на її вірші розходяться Інтернетом, їх виконують, як відомі виконавці, наприклад, Алла Опейда та В`ячеслав Судима, так і аматорські колективи. Музику до своїх творів пише і сама поетка, і знані композитори, в тому числі наш земляк Анатолій Вольський. Але мало хто знає її в обличчя…

Галина Терлецька – малесенька, тендітна жінка-квітка, якій Господь подарував непросту долю і водночас великий талант любити життя з усіма його гранями та контрастами і виплескувати цю любов у віршах. Сьогодні Галина Терлецька зустрілася з юними відвідувачами дитячої бібліотеки, вихованцями школи «Вундеркінд» Будинку Дитячої Творчості, адже у її творчому доробку на лише вірші, а й безліч дитячих казок та історій.

Малята зачаровано слухали розповіді пані Галини про її друзів корівку Любаву, коника Машу, та маленького Пегасика, який допомагає їй творити. А ще було безліч казок та пісень у авторському виконанні. На прощання Галина Терлецька пригостила майбутніх читачів своїх книжок цукерками та горішками, побажала усіляких гараздів і попрощалася до нових захоплюючих історій.
















 

Коментарі
30 Вересня 2016, 22:12
Моя хороша,добра ,чуйна.мудра,любляча і щира,безкорисна..Якби хто знав скільки їй припало на долю..А вона ,хоч маленька на зріст,вистояла.витримала усі удари...Мало того творить,безкорисно віддаючи свої твори,особливо пісні....Многа літ.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024