Маленький рожищанин Тимофійко Ковальчук допомагає бійцям АТО

29 Вересня 2016, 22:33
1580

Вже вкотре трирічний волонтер Тимофійко Ковальчук разом із мамою навідалися до Рожищенської центральної бібліотеки для дорослих, аби не просто взяти книжку для читання, а долучитися до акції «Збирай кришечки на протези для воїнів». Про це пишуть працівники бібліотеки на офіційному сайті книгозбірні.

«Тимофійко приніс повну торбину пластикових кришечок. Цей трирічний хлопчина робить одночасно дві надзвичайно корисні  справи - допомагає пораненим українським воїнам та дбає про чистоту довкілля, адже збирає кришечки на вулиці, в парку і т. д. До цієї гарної справи дитина залучає всю свою родину. Тимофійка по-праву можна назвати не лише маленьким волонтером, а й маленьким екологом. ДЯКУЄМО ТОБІ,  ДИТИНО!», - йдеться у повідомленні.

От такі вони маленькі волонтери із щирим та турботливим серденьком.

До слова, Акція по збору пластикових кришечок на протези для українських воїнів у бібліотеці продовжується! Приєднуйтеся!


 

Коментарі
30 Вересня 2016, 15:25
Шановна редакція! Висвітліть, будь-ласка, таку тему: скільки земельних ділянок виділили АТОвцям в Рожищенському районі і чому влада свідомо бойкотує цей процес?
30 Вересня 2016, 15:50
Лактацид - і у вас там буде пахнути гарно
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024