У Рожищі відбудеться турнір з міні-футболу присвячений загиблим волонтерам

29 Вересня 2016, 12:00
1972 Джерело: mukachevo.today

Шановні рожищани та гості міста!

2 жовтня о 11 годині на стадіоні «Колос» в місті Рожище відбудеться турнір з міні-футболу  «Благородне серце вічно живе», який присвячений загиблим волонтерам.

Захід організовують  активісти ГО «Самооборона міста Рожище».

Участь в турнірі зголосилися взяти шість команд, серед яких, крім організаторів - «Самооборона міста Ківерці», «Самооборона Волині», «Автомайдан України», ЦК «Азов» та ГО «Майдан» міста Любешова.

Метою турніру є вшанування усіх волонтерів, які ціною власного життя продовжували допомагати військовослужбовцям. Вони були чиїмись синами, батьками, друзями, коханими. Кожен з них мав свою мрію, був чиєюсь опорою. Але благодійники відклали свої справи, своє власне життя на «пізніше», і стали невидимим щитом для бійців АТО. В результаті, віддали найдорожче – життя.

Плануючи свій вихідний день, 2 жовтня, зверніть увагу на це оголошення. Памʼятайте про те, що волонтери були, є і будуть завжди, надійним тилом для наших захисників.

Шануйте памʼять про мертвих та цінуйте за життя кожного щирого серцем благодійника.

Коментарі
29 Вересня 2016, 18:00
Ще можна покричати "банду геть!" ,сьогодні це актуально.І незабути поприбирати срач зі сміття.
30 Вересня 2016, 02:31
Звичайно смітять саме глядачв , так що приходь і не сміти.
30 Вересня 2016, 16:28
Кому ша курці - просо. Для кого втрата рідньої людини, для кого колеги волонтера. А для всякого бидла яке пише коменти черговий привід відкрити свій смердючий рот, та почесати дурний язик. Прошу нормальних людей звернути увагу на те що гімно лють лише ті люди, які підтримують ПУТІНА, які жодного разу не допомогли солдатам та не дали жодної копійки. Люди коли в вас проснеться совість??? Коли почне працювати здоровий глузд??? Коли ви почнете бачити не лише погане а і хороше???
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024