На Волині тривають навчання резервістів

24 Вересня 2016, 10:40
1368 Джерело: volynnews.com

Здійснюють направлення резервістів оперативного резерву на навчальні збори в рамках другого етапу підготовки резервістів. Мешканці області, які проходили військову службу по мобілізації і брали участь в антитерористичній операції на Донбасі, пройдуть польовий вишкіл на одному з військових полігонів Львівщини. Резервістам нагадають основи фахової підготовки, а також досвідчені інструктори передадуть свій досвід у виконанні бойових завдань за призначенням.

Про це повідомляють ІА "Волинські новини", посилаючись на Волинський обласний військовий комісаріат.

Одним з офіцерів, який вирушає на навчальні збори, є лейтенант Дмитро Артисюк із Рожищенського району. Військовий фах Дмитро набув на кафедрі військової підготовки Рівненського національного університету водного господарства та природокористування, а практичні навички отримав у 2015 році коли проходив військову службу в одному з інженерних підрозділів оперативного командування «Захід», де займався підготовкою саперів. Зараз лейтенант запасу добровільно виявив бажання пройти додаткову військову підготовку.

volynnews.com
volynnews.com

«Для мене участь у зборах резервістів, по-перше, це бажання вдосконалити власті фахові навички, передати набутий раніше досвід іншим, - розповідає Дмитро. - Ну і, звичайно, зустрітися з бойовими побратимами з якими проходив військову службу».

volynnews.com
volynnews.com

Нагадаємо, у Збройних Силах України триває другий етап зборів резервістів оперативного резерву першої черги, мета яких - відпрацювання механізму оперативного доукомплектування частин і з'єднань силами резерву у випадку відвертої агресії. Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, на Рівненському полігоні більше тисячі резервістів в складі волинської бригади пройшли навчання, під час яких підтвердили готовність стати на захист Батьківщини.

 

Коментарі
24 Вересня 2016, 17:48
ДІМА МОЛОДЕЦЬ
25 Вересня 2016, 01:42
Дурніші в окоп.А ми в Польшу завтра.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024