Демобілізованим допомагають розпочати власну справу

04 Вересня 2015, 10:12
1898

Для демобілізованих військовослужбовців та учасників АТО, які зараз повертаються до мирного життя, одним з найактуальніших питань є самореалізація та працевлаштування.

Рожищенський центр зайнятості намагається допомогти демобілізованим із Збройних Сил України у пошуках роботи та започаткуванні власної справи.

Олександр Бикирук повернувшись із зони АТО, звернувся в Рожищенський районний центр зайнятості у пошуку роботи. Відвідував семінари. Профдіагностичне тестування виявило в Олександра хист до підприємництва. Тому фахівці центру зайнятості запропонували створити власний бізнес, на що він і погодився.

За направленням центру зайнятості Олександр відвідав курси «Підприємець-початківець», де навчився правильно організувати підприємницьку діяльність, успішно захистив бізнес-план на тему: «Вирощування та реалізація зернових культур».

Отриману матеріальну допомогу для відкриття власної справи планує витратити на закупівлю посівного матерілу, мінеральних добрив та паливно-мастильних матеріалів і розпочати реалізовувати бізнес-ідею. Трудова терапія творить справжні дива, завдяки якій людина знаходить свій шлях і стає корисною іншим. 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024