Топільненці запрошують на День села

20 Вересня 2016, 12:15
3243 Джерело: rozhische.church.ua

Шановні рожищенці, громада села Топільного запрошує всіх бажаючих завтра, 21 вересня, долучитися до святкування Дня села "Село моє, в пахучім цвіті, завжди всміхається мені".

Програма дійства:
8.00 - богослужіння у храмі Різдва Пресвятої Богородиці.

13.00 - футбол

15.00 - спортивні змагання та ігри для дітей.

16.00 - святковий концерт.

18.30 - виступ гурту: Корінь Мандрагори 

20.00 - дискотека.

Проведіть це величне свято в компанії щирих та хороших топільненських людей!

3
scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net
scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net

 

Коментарі
20 Вересня 2016, 22:24
Ви вже зазналися. Трішки остепеніться. Починаєте надоїдати. Особливо Васьок. Стоп. Де тебе "зірка" небуло? Ви щось своє покажіть, а хіти чужі валите. Ви дійсно корінь. А коли до верху підійметеся?
20 Вересня 2016, 22:34
Ура !!!!!!!!!!!!! Буде виступати Корінь манди в горах!!!
20 Вересня 2016, 23:54
пишу до до кореня: - &quot;хіти чужі валите&quot; - це називається кавер версія. Нічого немає в тому поганого, якщо гурт виконує якісно пісню іншого відомого гурта. Навіть топ-гурти світового рівня мають в своєму репертуарі рімейкі, і це не означає, що це погано. Наприклад в штатах є декілька пісень які виконуються усіма поколіннями починаючи з 60-х з оригіналу. Кожне покоління талановитих музичних колективів переспівує якусь стареньку пісеньку на новий лад. І це в межах норми. Це світова тенденція. Я можу привести безліч прикладів, та навряд чи вони вони тобі щось скажуть. Та всеодно спробую наприклад в США фолк-рок виконавець Ніл Даймонд в 1966 році заспівав вперше Solitary man, потів в 2000 один з найлегендарніших кантрі виконавців Джонні Кеш переспівав її та поставив головною в свій новий альбом в 2004 році скандинави гурт H.I.M. записали метал-готичну версію цієї ж пісні. Ще один примір акустичний кавер Нірвани пісні The man who sold the world - який вони виконали в 1993 році. Цю пісню вони запозичили в Девіда Боуї якій її виконав в 1970 році. Ну і так далі. Немає сенсу писати інші приклади. <br/>В нас не так багато повноцінних музичних колективів. А Корінь Мандрагори - є одним з найталановитіших колективів Волині, кожен з цих музикантів володіє не лише одним музичним інструментом. Рома, Вася, Ігор хороші хлопці. У них є своя &quot;родзинка&quot; і думаю, що вони не банальна група все ж таки. По-суті вони рок-флагмани району. В нас немає таких повноцінних колективів. Є певні маленькі гурти як Наміб, соло виконавці а ось такого великого рок музичного колективу не було з часів Білої Тіні. КМ - часто виступають у Луцьку, пробують себе на музичних відборах, виступають на деяких рок-фестивалях. І у своїй програмі мають власні пісні такі як П'ятниця 13, Мандрагора, Общага та інші я всіх по назвах ще не знаю. Тобто вони постійно працюють над власним репертуаром та пошукам гарного звучання та стилю. Ну як простому рок-фанату можу сказати що в основному вони виконують фолк-рок який і виражає мабуть самобутність української культури, тому є і буде актуальним завжди. Не знаю, серед моїх знайомих особисто дуже багато прийдуть, приїдуть до нас на свято щоб послухати Корінь Мандрагори. І це буде повноцінна концертна програма розрахована майже на 90 хв. Тому всі приходьте буде гаряче та драйвово не зважаючи на погоду)
21 Вересня 2016, 15:49
Ви Сашко обізнаний, професійний виконавець. Говорилось від простих людей. А Ви почали історію валити. Ви стали критиком? Як пан Вихренко?
21 Вересня 2016, 17:05
Дякую, але ви мене спутали з іншим однофамільцем, тескою та трішки родичем далеким. Я як раз таки не критик, не співак. Такий простий як і ви. Просто фанат музики, і переповів приклади з світової музики та розповів трішки історії та реальність нашої місцевої музичної сцени (рок сцени насамперед). Так як знаю практично усіх виконавців особисто. Хотів просто пояснити що кавери це нормальна річ. Усі молоді гурти переспівують щось, але Корінь Мандрагори не можна назвати суто кавер-бендом, тому що у них є і свій репертуар, який поповнюється новими піснями. Не швидкими темпами але повонюється. Одними авторськими піснями - концерт не провести, тому що глядач привик слухати те що йому знайоме. Така тенденція. Кавер у своїй обробці виконаний якісно іноді виходить краще за оригінал, так було багато разів в історії. Люди спустіться трошкі ми з вами не в Лос-Анжелесі чи в Лондоні живемо і не слухаємо що місяця живих Міка Джагерра чи Адама Ламберта. Як на мене для нашого району - мати таку молоду перспективну фолк-рок групу як Корінь Мандрагори це вже мега досягнення і ми маємо радіти, що у нас вони є.
21 Вересня 2016, 20:21
Що це за група &quot;Корінь Манди в Горах&quot;? Рожищенська?
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39