Іменинники, свята та події цього дня

18 Вересня 2016, 03:30
3049 Джерело: img1.liveinternet.ru

Доброго ранку, дорогі читачі!

Сьогодні неділя, 18 вересня. Святковий настрій вже зранку забезпечить філіжанка запашної кави. Найменш помітна посмішка подеколи може принести найбільше щастя, головне – щоб вона була щирою. Гарної вам неділі, відпочиньте на славу та "підзарадіться" позитивними емоціями на цілий тиждень!

 

День ангела святкують – Афанасій, Гліб, Давид, Денис, Єлизавета, Захар, Максим, Петро, Раїса

 

18 вересняВсенародний День Батька, День працівників лісу.

 

Якщо ви хочете привітати близьких чи рідних з Днем народження, надсилайте поздоровлення та фото іменинників на електронну пошту [email protected].

 

 

Цей день в історії

96 — Марк Кокцей Нерва (Marcus Cocceius Nerva) проголошений римським імператором після вбивства Доміціана (Titus Flavius Domitianus)

1502 — Христофор Колумб під час свого четвертого плавання в Новий світ здійснив висадку на острові Коста-Рика

1640 — у Києві розпочав роботу церковний собор, який затвердив катехізис, яким протягом століть послуговувалась православна церква

1714 — до Лондона прибув Георг — новий король Великобританії з династії Віндзорів.

1851 — у США вийшов перший примірник газети «New York Daily Times», котра подає «всі новини, варті бути надрукованими». Слово «Daily» (щоденний) було вилучено з назви газети через 6 років. Сьогодні це медіаконгломерат, до якого входять не лише друковані видання, але й радіо- і телеканали, кабельні телемережі та інтернет-сайти.

1886 — французький поет Жан Мореас опублікував у газеті «Ле Фігаро» статтю, яка стала маніфестом літераторів-символістів. Самі терміни «символіст» і«символізм» були запропоновані у статті навзамін терміну «декадент», який раніше застосовували для характеристики творчості БодлераМалларме та інших представників символізму.

1901 — Митрополитом Андреєм Шептицьким було освячено церкву Святої Трійці в Білому Камені.

1918 — в Іспанії засновано футбольний клуб «Валенсія».

1929 — на Запорізькому заводі «Комунар» випущений перший український комбайн.

1934 — Радянський Союз вступив до Ліги Націй і став її 59-м членом. На прийнятті СРСР особливо наполягала Франція. За це рішення проголосували 38 країн, проти — 3, утрималися — 4, не брали участі в голосуванні — 7. Через 5 років, після нападу на Фінляндію, СРСР виключили з Ліги Націй.

1965 — острів Хортиця у Запоріжжі оголошений державним заповідником.

1973 — до ООН прийняті Федеративна Республіка Німеччини і Німецька Демократична Республіка.

1980 — на радянському космічному кораблі «Союз-38» уперше в космос полетів представник неєвропейської раси — темношкірий кубинець Арнальдо Тамайо Мендес.

1997 — зареєстровано домен Google.com

 

 

Погода: Сьогодні очікується плюс 8—18 °C, без опадів, свіжий вітер.

 

 

Посміхніться

Після того, як Вовочка навчися рахувати, тато став ділити пельмені порівну.

 

 

Двое лежать голі у ліжку, палять… Вона:

— Давай може одружимося?..

Він (затягуюсь, млосно):

— Ти гадаєш, ми кому-небудь потрібні?..

 

 

Жив був Адам і не було більше нікого. Одного разу Бог сказав:

- Приведу я до тебе Єву.

Так і з’явилась фраза:

- Не приведи Боже!

Коментарі
18 Вересня 2016, 18:31
Чого видалила останній комент про Кучірка??? Там хіба неправда написана і образи??? А ще будеш говорити про незалежність і бєспрістрастіє та обєктивність - ти будеш допускати образи про Котюка, а про своїх ти одразу повитираєш коменти і прикриваєш возможность писати правду про "актівістів"!!! Ганьба тобі як редактору!!!
18 Вересня 2016, 20:07
У коментарях заборонено:<br/>- ображати людей;<br/>- вживати матюки;<br/>- висловлюватися не по темі матеріалу, який коментуєш;<br/>- розміщувати рекламу і антирекламу (в т. ч. політичну, чорний піар);<br/>- порушувати закони України.<br/> Коментарі користувачів, де допущені порушення цих правил, адміністрація видалятиме.<br/>Коментарі під новиною, про яку ви мовите, були закриті, бо вже надто жваво ви почали &quot;приписувати&quot; людей, які немають жодного стосунку до піднятої теми. <br/>І ще одне, коментарі, були видалені не тільки згаданого вами пана, але й чиновників, які ви з шаленною швидкістю обливаєте брудом. Тому всі решту своїх обурених коментарів. будь ласка, пишіть в &quot;лічку&quot;, щоб було зрозуміло з ким йде мова. Звісно, якщо не боєтеся відкрити свою чесну особистіть!
18 Вересня 2016, 23:02
Є ряд заувжень до редактора, як до &quot;фахівця&quot;:<br/>- порушувати закони України правильно писати порушувати вимоги Законів України (згідно чинного законодавства України усе те, що не заборонено - ДОЗВОЛЕНО - тут &quot;редактору&quot; слід взяти уроки лікбезу у толкових юристів, за окрему плату можу надати такий один урок тривалістю одну академічну годину з чіткими розцінками, публічною реєстрацією договору та сплатою податків від отриманих активів за виконану роботу);<br/>- в чому образа тої особи, про яку йшла мова? - тим паче, що в коментарях до ТІЄЇ публікації та й до багатьох інших публікацій в коментарях про РДА, та, зокрема, про першого заступника голови РДА образа на образі та образою поганяє - &quot;редактор&quot; чомусь не бачить цього і нічого не видаляє, не премодерує, не обмежує;<br/>- якщо ж мова йде за тих людей, які входять в коло спілкування &quot;редактора&quot; - одразу ХЛОП - цензура! - в чому справа? - незалежний чи залежний ЗМІ???;<br/>- тема, яка піднімалась і яку &quot;редактор&quot; штучно ГАСИТЬ є актуальною - підніміть та висвітліть це питання по конкретній ситуації з відповідними публікаціями копій договорів, платіжок, проміжних актів виконаних робіт і т.д. і т.п. - АЛЕ НІЧОГО СХОЖОГО НЕ БУДЕ, тому що це не вигідно &quot;редактору&quot;, небезпечно тій особі, про яку йшла мова, хоча на даному конкретному факті можна досить яскраво та наглядно показати усю суть АКТИВІСТІВ-ПАТРІОТІВ, про що, в принципі, усі й так уже давно або здогадуються або знають...<br/>P.S. &quot;...&quot; - усе, що зазначено в &quot;...&quot; - лапках - слід сприймати як цинічний сарказм)))
18 Вересня 2016, 23:32
Чого може навчити людина, яка ховається за ніками? Ви ж просто &quot;ніхто&quot; в житті, а хочете уваги та поваги))))))))
19 Вересня 2016, 00:03
Бачу коментатори згадують мою особу, із сарказмом))))), дуже приємно, що не забуваєте)))) За редактора, навіть, в лапках - дякую! Тепер давайте на чистоту! Завтра о 12 годині я чекатиму Вас (як бачите з повагою і без лапок!) на площі Незалежності, біля фонтана. Надіюсь, ви такий прийдете! Раз маєте такі &quot;конкретні претензій&quot;. Повторюю ще раз - я не ховаюся, завжди готова зустрітися та вислухати ті претензії, які стосуються особисто мене!!! Якщо Ви завтра не з`явитеся, то, будь ласка, не згадуйте мене більше!
19 Вересня 2016, 15:07
12 год, я на Вас чекаю, шановний
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024