Тридцять років ніхто "не бачив" в якому стані дорога на території Рожищенської ЦРЛ

16 Вересня 2016, 15:00
3222

Нещодавно на території лікарні відремонтували дорогу від центрального в’їзду до Приймального відділення.

Кореспондент Район.Рожище поспілкувався з головним лікарем Рожищенської центральної районної лікарні Віктором Редзієм та дізнався, хто допоміг в цій, безумовно, корисній справі.

За словами очільника шпиталю, ремонтові дороги посприяли Рожищенська міська і районна ради.

«Ви, мабуть, не раз зауважували, яка в нас дорога до Приймального відділення? Чесно кажучи, аж соромно було за таку дорогу. А хворим як було добиратися? Ви тільки уявіть, як складно везти важкохворого по таких ямах!», – зазначає головний лікар.

Неодноразово Віктор Степанович піднімав питання ремонту дороги, але у владних структурах завжди знаходили інші «першочергові проблеми». А хворі роками потерпали від «комфортного» довозу до лікувальної установи.

Нині Віктор Редзій, дякує міській раді, яка перша проявила ініціативу в проведенні ремонту дороги, та районній раді, яка підтримала хороше починання. Бо якби вони не пішли на зустріч, то власним коштом лікарня не змогла б провести таку роботу і це питання затягнулося ще б на кілька років.

1

 

Як відомо, міськрада рада виділила 68 тисяч 430 гривень, а районна – майже 40 тисяч гривень.  Загалом на ремонт частини від в’їзду на територію шпиталю до Приймального відділення використали 107 тисяч 778 гривень. Сума для району не така й велика, а робота зроблена на славу.

Ремонтні роботи проводила фірма ТзОВ "Унідор-Сервіс", яка була визнана переможцем конкурсу в системі державних електронних закупівель України "Prozorro". Ця фірма вже неодноразово виконувала роботи на території Рожищенського району. І цього разу працівники "Унідору" свою роботу зробили швидко та, надіємося, якісно.

Віктор Степанович згадує, що ямковий ремонт колись давно робили, але капітального цей проміжок дороги не бачив років з тридцять.

 «Було б добре ще обмежити заїзд на територію лікарні. Тоді б і дорога зберіглася на довший період. Часом просто через припарковані автомобілі неможливо пройти, а інколи й машина швидкої не може проїхати. Я розумію, що це лікувальний заклад, до нього прибуває багато хворих. Але здорова людина, яка приїжджає, наприклад, на профогляд, може й пройтись до лікарні пішки, а не їхати під самі двері на автомобілі», – ділиться Віктор Редзій.  

Продовжувати ремонт іншої частини поки не планують, бо, за словами Віктора Степановича, наближається осінньо-зимовий період.

За виконання плану фірмі ще не заплатили, адже в договорі прописано, що оплата лише після роботи. Тому в ЦРЛ нині займаються платежем за виконану операцію.

Коментарі
16 Вересня 2016, 19:01
Ще там є дорожній знак "кірпіч" на якому завше паслись гаішники.А звонив їм Володя водій швидкої.
16 Вересня 2016, 21:31
той Володя не одного здав, навіть і працівників ЦРЛ
16 Вересня 2016, 23:02
Потапчук Володя він зробив дорогу і підвал одіцяц Црл почистити від фікалій там так смердить
17 Вересня 2016, 01:05
Поперше, там знаку нема ніякого!! <br/>А якщо є то це не зрозумілий знак! Згачить що???
21 Вересня 2016, 23:22
Класний малий крок у поращенні лікарні, проте там ще багато роботи і то дуже багатої
25 Вересня 2016, 01:00
У попередніх гллів дружини в лікарні не працювали,а в нинішнього працює.От вона і порєшала дорогу
Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024