ФУТБОЛ: Топільне - Рудня (КСПТ)

11 Вересня 2016, 20:26
3660

Сьогодні, 11 вересня, Топільненська команда приймала у себе на полі команду Рудні (КСПТ). Обидва суперники претендують на 2-3-ті місця в Чемпіонаті Рожищенського району.

В турнірній таблиці ми бачимо, що команда з Топільна займає поки що 3-тє місце, а команда з Рудні (КСПТ) – 5-те місце.


 

«Матч має бути запеклим», - лунало звідусіль. Цікаво, хто ж таки продовжить боротьбу за медалі? Всі вболівальники в нестерпному опікуванні.


 

Гості впевненіше розпочали гру. Але не змогли зламати захист господарів. І вже після цього ФК Топільне взяв ініціативу в свої руки. Почалася запекла боротьба всередині поля.


 

Одна з атак тополян завершилася прямим попаданням у ворота супротивників. Гол забив Роман Бондарук (№8). Всі вболівальники Топільненської команди, та й самі гравці, радісно зустріли цей момент. Перший тайм завершився з рахунком 1:0.


 

На початку 2-го тайму команда КСПТ взяла ініціативу і провела декілька небезпечних атак. Та вже після цього гра стала рівною. На полі відчувалося хвилювання в усіх гравців. Команди обмінювалися атаками.

І вже після цього одна з атак Топільна на лівому фланзі привела до ще одного гола. Гравці КСПТ не змогли вибити м'яч зі свого штрафного майданчика.

І цією помилкою скористався Олександ Карпець (№ 20), який і приніс команді 2-й гол. Вболівальники гучними оплесками подякували гравцю. І через декілька хвилин у воротах Рудні глядачі побачили ще один гол. Це була помилка голкіпера, адже він втратив м'яч. Дубль оформив Олександр Карпець (№ 20).


 

В гравців КСПТ після 3-го гола здавали нерви і вони частенько «фолили». Деякі з цих порушень не помічав суддя. І, відповідно, глядачі сильно обурювались. Та негативно відгукувались про рефері.


 

Також за час гри було проведено декілька замін. Гравці КСПТ намагалися влучити у ворота, та доля не була сьогодні на їхній стороні. Матч закінчився з рахунком 3:0. Футболісти подякували вболівальникам за підтримку, а вболівальники, в свою чергу, за гарну гру.

Отож ФК Топільне продовжує боротись за медалі.



1

1














 

Коментарі
12 Вересня 2016, 10:37
Гравці футбольної команди Рудня -молоді. Удачі хлопці Вам.
14 Вересня 2016, 13:44
Молоді? я б не сказав..... <br/>а редактору цієї статті я бажаю повчитись грамоті і правопису<br/>фраза &quot;не помічяв суддя&quot; - це епік фейл.....
14 Вересня 2016, 13:54
Хоч би написав правильно сам!!! http://sum.in.ua/s/pomichaty
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39