У Щурині перевірили, на що матері тратять «дитячу» допомогу

08 Вересня 2016, 16:34
1909

8 вересня працівники Рожищенського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді під керівництвом директора Олега Шварцкопа провели соціально-профілактичну роботу на території Щуринської сільської ради.

Соціальні працівники здійснили вибіркове обстеження у п’ятьох сім’ях з метою контролю використання коштів соціальної допомоги, яку матері отримують при народженні дитини. Під час здійснення обстеження спеціалісти центру надали консультації батькам з питань формування відповідального батьківства, - повідомляють у Рожищенській РДА.

У селі Тристень соціальні працівники відвідали батьків загиблого учасника АТО Смолярчука В.І. з метою уточнення потреб родини у соціальних послугах (оформлення субсидії на осінньо-зимовий період, санітарно-курортне лікування).

У селі Квітневе за участю сільського голови Василя Карпюка працівники центру відвідали сім’ю із числа внутрішньо переміщених осіб та обговорили проблемні моменти соціальної адаптації родини у сільській місцевості.

З метою надання консультацій з правових питань Рожищенським РЦСССДМ до роботи із пільговими категоріями сімей (внутрішньо переміщені особи, сім’ї демобілізованих учасників АТО тощо) залучено спеціаліста Рожищенського бюро безоплатної правової допомоги Луцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Мар’яну Демчук.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024