Людина славиться добром. ВІДЕО

04 Вересня 2016, 17:30
6639

Луцька журналістка Ekaterina Dulapchiy з донькою, вирішили недільний день провести не просто весело, але й корисно. Перебравши вдома іграшки, левову долю завезли в Рожищенський притулок для дітей. Підтримала хорошу ініціативу радник Луцького міського голови Софія Ройко.

"Цю неділю вирішили з дочкою провести не так як завжди. Сьогодні це не буде похід в ті чи інші заклади для розваг. Цілий ранок перебирали дитячі іграшки і вирішили поділитися левовою часткою. Софія Ройко домовилась з директором. Дякуємо сусіду Юрій Ройко за вчасну допомогу з нелегкою ношею, а Татьяна Чепурная за твій внесок.

P.S. Це не самопіар, а заклик до чутливої душі - приєднатися. Ну не можу я коробку з хорошими іграшками поставити біля смітника, ними повинні гратися для того вони були і зроблені", - пише на своїй сторінці у Facebook Катерина Дулапчій.



1




Світлини зі сторінки Катерини Дулапчій у Фейсбук

  

Коментарі
05 Вересня 2016, 16:03
Молодці! По телебаченню, в інтернеті, в газетах проходить активна пропаганда насилля, розпусти, алкоголю,- а новин, репортажів, які б пропагували добро немає.<br/> Дякую Вам за добрі новини та добрі вчинки!
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024