Кабінет посадовця: Кобченський сільський голова

01 Вересня 2016, 11:00
2281

Район.Рожище поїхав у село Кобче і завітав в гості до сільського голови Клімука Віталія Петровича. Хазяїн зі щирою посмішкою зустрів нас.




 

Коли заходиш до кабінету, то одразу бачиш світлу, хоча і не дуже велику кімнату. В ній гарна атмосфера та щирі люди. Кабінет голова розділяє із секретарем Клімук Людмилою Олександрівною та бухгалтером сільської ради. Кажуть, що так зручніше працювати, та й взимку тепліше.



 

Кабінет можна уявно поділити на дві частини. В правій стороні стіл Віталія Петровича. Він особливо нічим не загружений. Справа лежать папери, над якими він працює. Зліва - ручка на підставці, якою очільник підписує документи. Службового телефону на столі немає. Віталій Петрович каже, що всі важливі питання вирішує по мобільному.



 

В кутку, біля столу, стоїть біленький сейф. А над столом годинник, світлина Президента України та почесна грамота, якою нагородили Кобченського сільського голову за вагомий внесок у розвиток місцевого самоврядування, відстоювання інтересів громади, активну громадянську позицію та з нагоди Дня місцевого самоврядування.




 

Навпроти висить церковний календар, поруч маленький штучний вазон. Секретар зазначає, що вазони у кабінеті не дуже добре цвітуть, тому їх забрали додому.



 

Віталію Петровичу люди довіряють, адже неодноразово обирали на посаду сільського голови. Це говорить й про те, що очільник ради робить все можливе аби односельчанам жилось добре. Сільська рада допомагає поодиноким та немічним мешканцям у селі. Наприклад, заготовлюють дрова, надають інші послуги.


 

У лівій стороні кабінету стоять два столи для секретаря та бухгалтера. От на них ціла купа паперів. Є два комп’ютери, за якими вони працюють. В кабінеті ми побачили принтер і сканер, які, за словами працівників сільської ради  дуже полегшують роботу.




1

 

А ще в кабінеті розкинулася карта волинської області.


 

В очільника в кабінеті є дві ікони, дзеркало, поличка. Приміщення хоч і невелике та гарно облаштоване.



 

На одній зі стін наклеєні фотошпалери. Поруч тумбочка, яка, як ми бачимо, заставлена папками з документами та іншими матеріалами. А навпроти дверей красується велике вікно, яке освітлює приміщення.



 

Як виходиш із кабінету, то справа на стіні висять стенди з державним гербом України, гімном та прапором. Вони надають приміщенню якоїсь офіційності.


 

Віталій Петрович залюбки поспілкувався з нами, показав нам місце, де працює. Ми віримо, що він завжди знаходить спільну мову з односельчанами, співробітниками та іншими людьми, бо ж дуже щирий та відкритий.


 

Коментарі
01 Вересня 2016, 17:37
А коли кабінет Хведчака покажете??????????
01 Вересня 2016, 21:10
кабінет Хведчака вже показували....ДОБРОТНИЙ...
01 Вересня 2016, 21:12
А чому у статті Віктор Петрович, а на почесній грамоті (на фото) - Віталій?
02 Вересня 2016, 00:27
Не пам'ятаємо ми кабінет Хведчака
03 Вересня 2016, 03:12
Кобченський сільський голова - Клімук Віталій Петрович, а не Віктор, як ви тут пишете.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024