Побажання рожищан неньці Україні з нагоди ювілею

25 Серпня 2016, 21:03
15959

Вчора держава відзначала 25 річницю з Дня Незалежності України. Рожищани теж відгуляли це свято.

І ось Район.Рожище запитав у рожищан, щоб вони побажали Україні та суспільству, яке в ній проживає на День Незалежності? Ми почули різні вітання. Всі люди говорили щиро, з теплотою та посмішками.

Фармацевт Наталія побажала, «щоб Україна була завжди мирною державою».

Володимир Герасим’юк: «Найосновнішого – спокою, порозуміння між людьми, щоб один на одного не ображалися. А то люди чомусь зараз стали агресивнішими».

Роман Трофімчук: «Я оптиміст, і я вірю, що Україна буде багатою, щасливою. Але на це все треба час і треба бути активнішими, пробивнішими щодо влади. Адже ми варті жити краще».

Вадим Марчук: «Щастя, процвітання. Слава Україні!».

Петро Глушко: «Слави, процвітання і віри в щасливе майбутнє України».

«Миру, спокою, радості, добра чим побільше», – бажає Світлана Мосійчук.

«Мирного неба над головою, бажаю всім щастя, здоров’я, всіх благ. Слава Україні», – Людмила Кривов’язюк.

«Вже минуло 25 років з Дня Незалежності України. Хочеться побажати нашій держав терпіння, миру. А щоб був мир, потрібно, щоб була любов. Без любові нічого не може існувати. Навіть коли пророцтва і мови замовкнуть, то любов залишиться. Навіть коли людина помирає, то вмирає віра, тому що вірити вже нема у що, бо ми бачимо Бога. Залишається лише Бог і любов. В кожному людському серці вона повинна бути. Але не кожен розкриває її. Отож бажаю, щоб в Україні завжди панувала між людьми любов і злагода», – бажає випускник Волинської духовної семінарії Олександр Савієвський.

Назарій Щиборук: «Єдності нашій країні, єдності з Богом. Щоб Україна об’єдналася. Щоб не було цих заворушень. Бо люди гинуть ні за що».

«Бажаю, щоб були всі щасливі, здорові, щоб не було страшної війни. І щоб всі жили в злагоді» – зичить Євгенія Носко.

«Бажаю людям, які живуть в Україні, процвітання. А країні щиро бажаю бути багатшою, щасливішою для всіх нас. І щоб наше керівництво більше думало за нас, простих людей» – Михайло Поліщук.  

«Людям бажаю мирного неба над головами, щоб панувала злагода, спокій і, щоб у нас, українців, все було добре» – бажає Марія Манюхіна.

«Бажаю, щоб наша Україна, так як вона молода, незалежна, далі розцвітала. Хоч і зараз вона цвіте, але щоб і надалі вона була квітучою і гарною. І всі ті погані події, які відбуваються, щоб притихли. Щоб люди примирилися» – говорить пані Надія.

«Щиро вітаю молоду державу з молодим ювілеєм. Зичу миру, свободи. Нашим юним громадянам бажаю свідомості, любити свою країну, уболівати за свій народ і успіху нам усім. Щастя, миру, добра» – щиро вітає Тетяна Михалевич.

«Хочу побажати, щоб Україна дружила з іншими народами, а люди розквітали в нашій країні» – говорить Ірина Карпець.

«Найголовніше бажаю людям здоров’я, благополуччя в сім’ях, щоб чим швидше закінчилась війна. І 26 річницю ми святкували всі разом. Головне – це, звичайно, мир, а як буде мир, то буде все» – зізнається Григорій Куц.

«Щоб закінчилась війна, щоб ми, нарешті, стали європейцями. Щоб ніколи не знали біди, і не були бідні» – бажає Ігор Карпюк.

Район.Рожище теж приєднується до всього сказаного. І бажає українцям мирного неба над головою, побільше щирих, світлих посмішок, добробуту. Нехай серця кожного наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння, а ваша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024