Зі святом тебе, Україно!

24 Серпня 2016, 07:30
6096 Джерело: profrada.kiev.ua

Сьогодні, 24 серпня, особливий для кожного українця день - День 25-річниці Незалежності України.

Район.Рожище щиро вітає всіх з цим неповторним для кожного щирого українця святом!

Наша країна, наш народ вже в 25 раз святкує здійснення одвічної мрії українців - бути господарями на своїй прекрасній землі.

Багато поколінь українців могли про це хіба що мріяти. Нам дано долею в такий період жити. Жити як? Жити, як Людина, як Громадянин, як Українець.

Безумовно, ці роки незалежності стали випробовуванням для всіх нас - випробовуванням на зрілість, на терпіння, на толерантність, нарешті - на здоровий глузд. І не може бути сумніву в тому, що працелюбний народ України в змозі поліпшити життя у своїй власній державі.

Багато чого в нашій країні зараз викликає подив. Багато чого - обурення. Є чим пишатися, є що виправляти, є що вдосконалювати. Перш за все завжди слід пам'ятати, що змінити світ можна тільки змінивши себе. І лише разом, ми здатні здолати всі випробування, які спіткали нашу країну. Тільки разом, ми здатні перемогти ворога на східному кордоні, тільки разом, ми подолаємо, тих хто розхитує країну з середини!

Від усієї душі бажаємо Вам, Вашим рідним та колегам міцного здоров'я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, успіхів у всіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України, добробуту її народу.

Нехай серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння, а Ваша плідна робота буде надійною запорукою щасливого майбутнього.

Слава  Україні та слава нашим Героям, які ціною власного життя виборюють незалежність та право на свободу!

3.bp.blogspot.com
3.bp.blogspot.com

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024