Кабінет посадовця: Топільненський сільський голова Руслан Присяжнюк

23 Серпня 2016, 15:00
4309

Сьогодні, 23 серпня, Район.Рожище завітав в кабінет Топільненського сільського голови Руслана Присяжнюка. Цей скромний кабінет дістався очільнику сільської ради від минулого голови. На цій посаді Руслан Леонтійович нещодавно, з 5 листопада 2015 р.

«Хоч багато часу проводжу в ньому, і розумію, що його потрібно удосконалити, та кошти з сільської ради на це виділяти не годиться. Адже в нас на меті важливіші справи, в які ці гроші потрібно вкладати. Це, зокрема, дитячий садочок, освітлення доріг у селі», – говорить сільський голова.

Кабінет у посадовця не дуже великий. Переважають темні кольори. Це говорить про те, що у кабінеті господар – чоловік. І попередньо теж був чоловік.

Заходиш до кабінету, то одразу бачиш стіл, за яким сидить голова. На столі лежать папери, з якими працює Руслан Присяжнюк. З лівої сторони столу очільник розмістив записник і два телефони: службовий та мобільний. По яких він постійно вирішує важливі питання.


У кутку біля вікна стоїть сейф. А ось вазонів у приміщенні нема. «Дбати про них немає часу, тому не ставлю їх у кабінеті», – зазначає Руслан Леонтійович.

Стіни майже нічим не обтяжені. Лише у правій стороні кабінету висить поодинокий стенд «Варта порядку». Під ним стоїть стіл з різноманітними газетами («Голос України», «Волинь», «Наш край»), які передплачує сільська рада.

Поблизу столу з газетами розмістили шафу з документацією та іншими речами. А біля неї видніє вішак, на якому голова сільської ради залишає верхній одяг. Як ми побачили, двері до кабінету завжди відчинені, тому голова приймає всіх охочих.

У кабінеті ми помітили багато стільців. Це означає, що топільненський голова привітно зустрічає людей, і не тримає їх у дверях. Завжди гостинно пропонує присісти.

Надіємось, що Руслан Присяжнюк завжди підтримуватиме гарну атмосферу не тільки у себе в кабінеті, а й взагалі у сільській раді.

Коментарі
30 Березня 2017, 17:32
Скромний кабінет.
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024