Восени суттєво зросте вартість хліба

21 Серпня 2016, 13:30
2390 Джерело: dzyga.biz

Експерт із питань аграрної політики і розвитку сільських територій Денис Марчук прогнозує зростання вартості хліба на 20% восени. Відтак, найдешевша хлібина коштуватиме не менше 10-10,5 грн.

«Хліб зросте в середньому на 20%. Тобто, за буханку хліба потрібно буде віддати близько 10-10,5 грн. Також подорожчає продукція з цієї ж категорії – борошно та макаронні вироби», – повідомив Марчук.

Про це йдеться на Zik.ua.

На думку Марчука, значно подорожчають також молоко, м’ясо та яйця в той час, як, приміром, гречка почне падати в ціні.

«Серед популярних продуктів, на які ціна падатиме – гречана крупа. Вперше з початку цього року ціна на гречку не зростала, а знизилася на 2-4 грн», – пише експерт у своєму блозі на Сегодня.

Також експерт прогнозує здешевлення на третину ціни на моркву, буряк, цибулю, але це переважно за рахунок присадибних господарств.

 

Коментарі
21 Серпня 2016, 19:12
Живемо по новому!!!!!!!!!!!!!! Ото "РЕФОРМИ"! Майже, як горбачьовська "ПЕРЕСТРОЙКА". Хоть би воно не закінчилось аналогічно, як "ПЕРЕСТРОЙКА".
21 Серпня 2016, 19:42
Жиди скоро здеруть з нас всі копійки і пустять бомжами по світі, а ми дальше будемо терпіти .
21 Серпня 2016, 20:03
Зато ми будем ЄВРОПІ.Євросоюз нас накормить в нас же АТО,потерпіть трошки.Ви ж цього хотіли.
21 Серпня 2016, 23:11
&quot;Денис Марчук<br/>Вищу освіту здобув на історичному факультеті Уманського державного педагогічного університету ім. Павла Тичини.<br/><br/>Також отримав ступінь магістра із європейської комунікації в Університеті ім. Адама Міцкевича (Познань, Польща).<br/><br/>Був Координатором проекту «Аналітична платформа АПК», завдання якого сприяти роботі галузевих асоціацій аграрного сектору та впливати на формування агарної політики уряду.<br/><br/>Маю значний досвід громадської та політичної діяльності. В даний момент заступник Голови Аграрної партії України&quot;&quot;<br/><br/>Цікаво, історик та політик причепив собі цінник експерт і штампує крилаті фрази&quot; &quot;все пропало&quot;, &quot;все буде погано&quot;, &quot;влада підораси&quot;, а люди й ведуться. Де пояснення експерта чому саме має піднятися ціна на хліб на 20%? Просто він так думає, ну тоді нехай обгрунтує чому він так думає? <br/>А потім фраза : &quot;Також експерт прогнозує здешевлення на третину ціни на моркву, буряк, цибулю, але це переважно за рахунок присадибних господарств&quot;, це взагалі бомба, тобто у нас присадибні господарства впливають на ціну на ринку овочів? Не фермерські господарства, не колективні, а саме присадибні???? Абзац. Експерт.
22 Серпня 2016, 13:13
Щоб ти розумів,- в Україні якраз саме присадибні та одноосібні господарства формують ціну на пізні овочі. Скажу більше, основна маса картоплі вже давно виробляється саме такими господарствами, а не великими фермерами та агрохолдінгами, бо останні вирощують лише високорентабельні кільтури на зразок ріпаку, сої чи соняшнику. А тому, як тільки люди викопають свої буряк, моркву, картоплю, тощо, тобто все те, що вирощено у відкритому грунті, - ціна суттєво впаде. І так було і є вже багато років. Така тенденція на ринку.
22 Серпня 2016, 14:52
Не знаю як звертатись, даю тобі визначення присадибної ділянки: <br/>Присади́бна земе́льна діля́нка — земельна ділянка (обмежована, забезпечена виїздом на вулицю, провулок тощо), на якій розміщені житловий будинок, господарські будівлі та споруди, сад, город тощо.За правовим статусом відноситься до земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку.<br/>Учи матчасть, довбень.<br/>Ціни людські городи не формують, а формує ринок, причому як внутрішній так і зовнішній, великий попит, а мала пропозиція буде дорожче, навпаки - буде дешевше, буде дешевше привезти картоплю з єгипту ніж купити у своїх будуть везти, так само й з морквою і цибулею, і капустою. А ціна впаде, буде купити не тільки в спекулянтів на базарі які деруть в три шкури. А ти спец по агро крутий, тобто наші фермери тільки сою, ріпак та соняшник вирощують? Ти понад полями як їдеш то хоч приглядайся трішки, що на них росте.
22 Серпня 2016, 23:28
Рекомендую ще придбати теплi жовто-блакитнi кальсони.газ теж недешевий.
23 Серпня 2016, 13:49
Я щось не зрозумів,ти путо, взагалі кого тут с\г та економіці вчити зібралося? Вікіпедію він тут цитує. Заплати спочатку їхньому сайту - вони ж тільки на благодійні внески й існують. Чудило.....
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром