Міська рада внесла зміни у дохідну і видаткову частини бюджету

16 Серпня 2016, 14:47
1645

Сьогодні відбулась чергова сесія міської ради. Головним питанням порядку денного було внесення змін до бюджету.

 

Зокрема, депутати одноголосно підтримали рішення про збільшення видаткової частини на 100 тисяч гривень за рахунок іншої субвенції з обласного бюджету на співфінансування проектів-переможців обласного конкурсу місцевих ініціатив.

У Рожищі цей проект називається «Підвищення екологічної свідомості мешканців міста Рожище шляхом розбудови відповідної вуличної інфраструктури та проведення інформаційної, роз’яснювальної та агітаційної кампанії щодо покращення благоустрою вулиць міста».

 

Ще 312 тисяч гривень надійшло як субвенція з районного бюджету на заробітну плату та матеріальну допомогу дитячим садочкам – 194 тисячі, та на придбання дитячих ліжечок в ДНЗ «Сонечко» - 118 тисяч гривень.

 

Щодо благоустрою міста, то і тут видаткова частина міського бюджету збільшена на 184 тисячі гривень. З них 60 тисяч вільних залишків коштів піде на виконання монтажних робіт з нічного освітлення вулиць Багряного і Пилипа Орлика – 25 тисяч, вулиці Черняховського – 35 тисяч гривень.

 

100 тисяч гривень отримає підприємство житлово-комунального господарства на ремонт водопровідно-каналізаційної мережі міста.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024