Екоклуб закликає рожищан взяти участь в конкурсі на отримання мікрогрантів

04 Серпня 2016, 11:00
1395 Джерело: scontent-arn2-1.xx.fbcdn.ne

"Маєш зелену ідею - візьми і зроби!", - активісти Екоклубу закликають ініціативних людей взяти участь у конкурсі на отримання мікрогрантів в рамках проекту “Молодь та ГО: назустріч сталому розвитку”, для молодіжних громадських організацій та ініціативних груп з Рівненської, Житомирської, Хмельницької, Вінницької та Волинської областей.

 

"Запрошуємо до участі ініціативну молодь, яка прагне реалізувати свої практичні ідеї і сфері захисту навколишнього середовища та протидії змінам клімату.


Ми вітаємо участь у конкурсі ідеї самих широких форматів, які спрямовані на покрашення життя суспільства та розвиток регіональної громадської активності.

 

Це можуть бути практичні та освітні ініціативи, спрямовані на локальну протидію змінам клімату; розвиток енергозбереження, відновлювальних джерел енергії; природоохоронні дії, які сприяють сталому розвитку суспільства і вирішенню нагальних екологічних регіональних проблем.


Загальний фонд технічної та матеріальної допомоги конкурсу 4500 євро. Мінімальний розмір допомоги - 500 євро, максимальний - 1500 євро.
Заявки на участь у конкурсі приймаються до 15 серпня 2016 (включно)", - йдеться на сторінці Екоклубу в соціальній мережі Facebook.

 

Детальні умови конкурсу та аплікаційну форму для заявки можна завантажити за посиланням: http://ecoclubrivne.org/dra-initiatives/

 

Тож не втрачайте часу! Маєте ідею - втілюйте її в життя!

Коментарі
04 Серпня 2016, 15:40
Пропоную перспективний та креативний проект обігріву житлових приміщень за допомогою горохового газу природнього походження. Використовуються лише відновлювальні джерела енергії. Достойна альтернатива газу з Росії. Одне але...трохи з запахом не дуже. Але то дурниці.
Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024