Як рожищенські діти відпочивали у літньому християнському таборі

03 Серпня 2016, 14:45
2151

«Дора – супер! Дора – клас! Ми повернемось ще раз!» – так одноголосно прощалися діти з Карпатами. Чудовий відпочинок для дітей Волині організували сестри Згромадження Божого Провидіння УГКЦ з міста Луцьк з благословення владики Йосафата Говери, екзарха Луцького.

1

 

Християнський табір проходив в реколекційному домі  Тернопільської духовної семінарії УГКЦ в селі Дора, Івано-Франківської області.

Цього року 11 дітей з парафії святого апостола Івана Богослова УГКЦ міста Рожища також взяли участь у літньому християнському таборі Луцького деканату.

Кожен ранок дітей розпочинався із Служби Божої, яку проводив отець Андрій Коваль (співробітник храму святих апостолів Петра і Павла міста Нововолинська).


 

  Після сніданку для дітей проводили цікаві заняття катехити сестри-монахині  Тереза та Аделайде.


 

Було організовано чимало ігор, а також діти ставили сценки на тематику євангельських притч.

1

 

А коли діти піднялися на вершину гори Маковиці у них просто перехопило подих від небаченої краси мальовничих Карпат. Це були неймовірні відчуття!


 


 

Поза іграми, табір «Милосердні, як Отець» був покликаний допомогти багатьом дітям знайти себе, знайти друзів і відпочити по-християнськи.

Такі літні табори для дітей і молоді приносять багато позитивних емоцій. На лоні природи діти знаходять гармонію з самими собою, навчаються розрізняти добро і зло.


 

«Зібралися в таборі дуже емоційні, запальні діти. З ними було легко організовувати ігри і водночас спрямовувати їхню енергію на позитивні знання», - такою була думка сестер Божого Провидіння.


 

 «У таборі у Дорі було надзвичайно, тому ми хочем приїхати  ще не один раз!!! Дуже добрі сестри, а також їхня помічниця Василинка та брат Юрій. Вони весь час піклувалися про нас і дарували гарний настрій. Ці люди такі особливі і щирі. А ще нас у таборі дуже смачно годували.» – навперебій ділилися своїми враженнями від табору рожищенські дітлахи.

 Ми, батьки, дуже вдячні Згромадженню сестер Божого Провидіння, Владиці Йосафату та нашому пароху отцю Сергію за такий чудовий відпочинок для дітей. З нетерпінням чекаємо на нові зустрічі вже у 2017 році Божому.

Наталія Антонюк, вдячна мама донечок Саші та Яночки

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024