В Копачівці декомунізації не хочуть. Вимагають вулицю Центральну залишити Жовтневою

29 Липня 2016, 21:15
3879

Мешканцям Копачівки недовподоби, що вулицю Жовтневу хочуть перейменувати у Центральну. І хоча голова облдержадміністрації Володимир Гунчик підписав розпорядження від 17 травня 2016 № 216 «Про перейменування об’єктів топоніміки в області», відповідно до нього назва "Жовтнева" мала б зникнути.

Втім, люди з цим не згідні, і вже звернулися до голови ОДА з проханням залишити назву вулиці як є.

"У назві "Жовтнева" ми не вбачаємо комуністичний смисл. Назва та й годі. Людям добре, вони до неї звикли, тож просимо Володимира Гунчика не перейменовувати вулицю", - розповіла одна з ініціаторів звернення, депутат Копачівської сільської ради Віра Гресь.

Чи дослухаються до думки мелян, і залишать стару назву вулиці, чи навпаки, перейменують - дізнаємося згодом.

 

Коментарі
30 Липня 2016, 01:38
В нас також вулиця Жовтнева - і ми всі не хочемо щоб її змінювали на центарльну чи якусь Степана Бендери. Нас всіх влаштовує - місяць Жовтень і наша вулиця Жовтнева. Кому здається що пахне комунізмом хай іде об двері вдариться. Це вже не кажучи про зміну документів усіх. Безробіття поборіть, створіть нові робочі місця, економіку будуйте, інвестуйте гроші в галузі які в занепаді як в промисловому секторі так і в соціальному. Перейменовувати ним подавай... Скоро на тих ваших перейменованих вулиць нікому буде жити - половина поїде за рубльом/злотим половина ногі простягне. .. патріоти-реформатори-декомунізатори до дідька Вас.
30 Липня 2016, 02:02
це вулиця не 70 річчя жовтня і не жовтневоі революціі а вулиця жовтнева місяць жовтень
30 Липня 2016, 02:39
Схоже Копачівка попри своє розташування є ще тим населеним пунктом де бродить привид комунізму. А Віра Гресь як член Батьківщини черговий раз доказує що сформована партія комсомольцями, які розвалили та розрали цей район.
30 Липня 2016, 02:42
Це не чорне це біле...
30 Липня 2016, 02:49
Це країна рабів, прислужників та московських холуїв. 70 % бидло без роду та своєї історії яке нездатне мислити та жити своїм розумом. За декілька років вони просруть країну і повернуться в свій споконвічний стан раба.
30 Липня 2016, 03:34
Декомунізацію потрібно було робити АБО на початку 90-тих(коли відходили від всього радянського) АБО взагалі не робити..Від перейменування села,міста,вулиці краще жити не буде...Тим паче при декомунізації не враховуються інтереси місцевих жителів.Тому який взагалі сенс в декомунізацї зараз??Кому вона вигідна??Місцевим жителям тих територій,котрі підлягають декомунізації??Чи тим,кому треба відволікти увагу від РЕАЛЬНИХ ПРОБЛЕМ В КРАЇНІ?
30 Липня 2016, 10:57
Люди добрі! Три неадекватних бабки комсомолки, в тому числі Гресь - мутять в Копачівці! Оскільки вся молодь, священники, депутати ппагнуть надати нове звучання молодому масиву села!
30 Липня 2016, 11:01
Донбас теж не хотів всього украінського. Тогді захотілось ,русского мира' , а тепір вже нічого не хочеться... Невже в Копачівці немає людей що хочуть відійти від совкового. Змінювати треба . Раз і назавжд . Щоб наші діти про СРСР знали тільки зпідручників історій.
30 Липня 2016, 11:12
Навіщо себе обманювати? Ніби не зрозуміло ,що жовтнева в честь совіцькой революціі. І нащадкам потім розкажите ,що живуть на вулиці названоі жовтневою бо просото так бомісяць такий є. Як на мене то це навіть радість вибрати назву вулиці на якій тобі жити. Скільки можливостей. Але жвам зараз не до цього .ви ж гостей приймаєте з московського патріархату.
30 Липня 2016, 11:44
на теріторіі яка називается украіною іде громадянська війна за очищення землі від украінців а дурні з табличками бігають
30 Липня 2016, 12:36
яке відношення має Гресь Віра Іванівна до нашої вулиці ,скоріше тісний звязок з ОЛИКОЮ
30 Липня 2016, 13:31
а документи за чий рахунок переоформляти будемо
30 Липня 2016, 19:03
Ок. Коте Шилокадзе - солдат червоної армії який накрив своїм тілом дзот німців. Він також підпадє під декомунізацію? Якщо ми почнемо придератись до кожної назви то в чому завгодно можна знайти привид в комунізму а особливо в таких макітрах як у Емігранта та інших дописувачів. Що з документами усім жителям робити? Розкажіть механізм тоді як безкоштовно швидко та головне потім без бумажних не порозумінь при інших процедурах пов'язаних з нерухомим майном, місцем проживанням та оформленням чогось - не виникало? Напевне як би спочатку говорили - про швидкий механізм переоформлення документів для людей, або роз'яснення хоча б то не було такого обурення. А так декомунізатори ідіть ви самі знаєте куди. Все розвалюється - доріг немає, а ним перейменування одні в голові... клоуни. Ви спочатку зробіть ту вулиці таку (дороги, освітлення, зупинки, знаки, розмітки, уорни)щоб її хотілось назвати - Центральна.
30 Липня 2016, 20:32
А чи був той дот?А можливо того Шелокадзе свої,стрибки вальнули а нам казочку про дот придумали.Совіти ще ті брехуни були...
30 Липня 2016, 21:55
Стверджувати не буду, не жив у той час. Можливо воно і правильно, що перейминується усе, просто навіть якщо і чисто формально піти в якусь установу поставити новий штамп в паспортний, цнап, с/раду - то того немає, то печатки то ще чогось. Ось єдине що людям не подобається - ця бюрократична волокотня з паперами... А то в цих чергах за паперами можна померти, народитись, познайомитись, одружитись та розвестись....
30 Липня 2016, 23:39
Ніколи не чув, щоб вашу вулицю називали Жовтневою. Її завжди називають Рожищенською. Першотравневу - Ковельською, або Луцькою. За що боретесь - не зрозуміло...
31 Липня 2016, 12:33
Читаю і дивуюсь , одні консерватори. Якщо нічого не міняти так добре , так звикли то давайте ремонт в хатах теж не робити , теж ніби вже привикли. ..
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024